• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Znáte trendy kabelky podzimní a zimní sezóny 2016? S jakou kabelkou budete in?

4.10.2016, 20:56

Konec roku je charakteristický výraznými kabelkami. Nebojte se trochy extravagance. Trendy kabelky jsou zvláště barevné kabelky se zajímavým designem.

Cross body kabelky

In budete např. s crossbody kabelkou ItalY 10053, jejíž jemná a veselá barva oživí uplakaný podzim i bílou zimu. Moderní pytlovitý design má kabelka ItalY Patricia. Jedná se o ultramoderní kousek charakteristický neotřelou elegancí.

Kabelky přes rameno

Kabelka David Jones Roksana v různých barvách vás nadchne. Je praktická i elegantní. Můžete s ní vyrazit i na nákup. Součástí kabelky je roztomilý přívěsek v podobě kožešinové bambulky. Další skvělou volbou je kabelka  David Jones Wiktoria. Její jednoduchý a slušivý design je populární od letošního léta. Hledáte luxusní kabelku, která vás okouzlí svým jemně hravým designem? Pak je pro vás LYDC Eleonora ta pravá. Můžete ji nosit na předloktí i přes rameno. Chcete být středem pozornosti? Zvolte kabelku LYDC Olivia. Působí majestátně, jedná se o luxusní a elegantní kousek. Je pro ni charakteristický zajímavý tvar a výrazná barevná kombinace černé s hnědou.

Výraznou kabelkou je rovněž David Jones Ruta. Nadchne vás svou prostorností a slušivými lakovanými prvky. Jedná se o univerzální kousek, který ocení zvláště prakticky založené dámy. Hodí se totiž do práce i pro volný čas, využijete ji i při nákupech.

Psaníčka

Do baru či na párty vyrazte s psaníčkem LSE00119, stanete se ihned středem pozornosti. Psaníčko je charakteristické bagetkovým tvarem a netradičním uchem ve formě boxeru. Povrch je zdoben kamínky. Výrazné je rovněž červené třpytivé psaníčko 4004. Můžete je nosit v ruce či přes rameno. Hledáte-li moderní design s nádechem jemnosti, pak zvolte psaníčko Royal Style Erna. Preferujete-li elegantní psaníčka, zvolte David Jones Ireneo. Ovane vás nádechem luxusu a dodá vám na serióznosti.