• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Překvapení pro Terezku

12.10.2016, 13:40

Dne 15.10. slaví svátek všechny Terezy, Terky a Terezky. Tereza je jméno řeckého původu a nejasného významu. Pravděpodobně je jméno Tereza odvozeno z řeckého pojmu téresis (záštita, ochrana). Někdy se také jméno překládá jako osoba pocházející z ostrova Thery. Slavnými nositelkami tohoto jména jsou česká modelka Tereza Maxová, švédská písničkářka Theresa Andersson nebo americká plavkyně Theresa Andrews.

Znáte nějakou Terezu? Překvapte ji nečekaným dárkem!

Každou ženu včetně Terezky potešíte módním doplňkem. Skvělým dárkem je kabelka.

Jakou kabelku vybrat?

Mnoho radosti naděláte kabelkou David Jones Zarina. Jedná se o vkusný kousek, který žena využije při nejrůznějších společenských příležitostech. Kroko-hadí kabelka v několika barevných variacích okouzlí každou ženu. Hodí se do divadla, na večírek i do práce.

Další výbornou volbou je David Jones Elvira. Tato krokodýlí kabelka působí moderně i vkusně
a decentně. Hodí se k různým společenským příležitostem. Zaujme vás na první pohled svou nevtíravou živostí. Nosit ji lze na předloktí i přes rameno.

Preferuje-li vaše Tereza sportovní styl, tak ocení kabelku SEKA Gema. Jde o praktický kousek, který lze nosit i jako crossbody kabelku. Je prostorná a praktická.

Potěšit svou Terku můžete i psaníčkem. Velmi elegantní je David Jones Aurora. Na první pohled vás zaujme zajímavým designem. Propojuje totiž semišové prvky s lakovanými. Hodí se zvláště na plesy nebo do divadla. Elegantně působí rovněž psaníčko Royal Style Savana nebo Royal Style Gloria.

A co jiný dárek?

Kromě kabelky nebo psaníčka můžete Terezku obdarovat i něčím jiným (např. hodinkami Fashion Only, peněženkou Spooky 94539 nebo přívěskem na kabelky C 1002).