• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Víte, po čem ženy touží? Jakým dárkem svou drahou o Vánocích uchvátíte?

14.10.2016, 22:55

Vánoce se nám pomalu, ale jistě blíží. Nastává období hledání dárků pro naše drahé. Pro nejednoho muže jde o velmi náročné období roku. Nejobtížnější bývá vybrat dárek pro ženu. Oproti mužům totiž ženy preferují spíše nepraktické dárky. Pánové, domácí spotřebiče a jiné praktické pozornosti tedy pod stromeček nedávejte.

Rovněž patříte k těm mužům, kteří tápou a neví si s výběrem dárků rady? Lámete si hlavu nad tím, jakým dárkem potěšit vaši drahou? Čím skutečně uděláte radost své manželce či přítelkyni? Už nemusíte. Poradíme vám, jakým vánočním dárkem svou drahou uchvátíte.

Po čem touží každá žena?

Každou ženu potěšíte luxusním dárkem, který podtrhuje její krásu. Zároveň tak vyjadřujete svůj vztah k ní. Nemusí jít zcela o nepraktickou zbytečnost. Ani vás takový dar nemusí finančně zruinovat. Ideálním dárkem je vkusný módní doplněk (např. kabelka).

Kouzlo Francie – kabelky David Jones

Francie je synonymem pro eleganci, svůdnost a luxus. Každá žena touží mít střípek francouzské elegance doma. Chce se cítit svůdná a chic jako pravá Francouzska. Dopřejte jí tuto radost kabelkou francouzské značky David Jones. Jedná se o velmi kvalitní kabelky zavedené prestižní značky. Hodí se pro všechny věkové kategorie. Navíc tyto kabelky nepostrádají nadčasovost a osobitost. Jakou vybrat?

Mladistvá a nespoutaná

Mladistvý vzhled může žena podtrhnout vhodnou kabelkou. Ideální je David Jones Barbara, která působí živě a vesele. Nebojí-li se vaše milovaná špetky extravagance a nevšednosti, bude se jí líbit David Jones Adriane, David Jones Floressa nebo David Jones Marcella. Tyto kabelky dodávají nádech nevšednosti a nespoutanosti.

Sexy i romantická

Ženu milující romantiku potěší jemně působící kabelka David Jones Angelina či psaníčko David Jones Ireneo. Ženský půvab a sexappeal podtrhne kabelka David Jones Sara nebo David Jones Blanka.    

Praktická a neformální

Preferuje vaše drahá neformální až sportovní styl? Upřednostňuje dárky snoubící estetiku s funkčností a praktičností? V takovém případě se jí bude líbit trendy kabelka David Jones Azura. Je dostatečně prostorná a na první pohled zaujme výraznými detaily a nevšedním designem. Díky tomu nepůsobí tuctově. Obdarované ženě dodá pocit jedinečnosti. Kabelka se navíc hodí do práce, pro volný čas i na menší nákup. Dalšími neformálními kabelkami jsou např. David Jones Belén a David Jones Nicola.

Vánoce se blíží! Potěšte svou milovanou francouzskou kabelkou, po níž touží každá žena.