• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak se stát hvězdou halloweenské párty?

22.10.2016, 23:13

Pomalu se nám blíží Halloween. Jde o anglosaský svátek, který se stává populární i u nás v Česku. Slaví se z noci 31. října, den před svátkem Všech svatých. Nedílnou součástí halloweenských oslav jsou vydlabané dýně, strašidelné kostýmy, děsivé dekorace a vyprávění hororových příběhů.

Oblíbenou zábavou dospělých i teenagerů bývá pořádání halloweenských párty, na kterou se vyráží ve strašidelných kostýmech. Chystáte se na takovou párty a chcete být hvězdou letošního Halloweenu?

Výběr kostýmu nepodceňte!

Základem úspěchu je správná volba kostýmu. Mezi tradiční kostýmy se u žen řadí čarodějnice, smrtka, zombie, upírka či ďáblice. Ke kreativnějším převlekům patří postavy z filmových a literárních hororů, pohádkové postavy (např. sexy Sněhurka nebo Červená Karkulka) nebo pavoučice Černá vdova. U mužů jsou oblíbené kostýmy čarodějů, smrťáků, zombie, upírů a postav masových vrahů z filmových hororů. V současnosti je také velmi populární kostým děsivého klauna.

Make-up je základ úspěchu

Velmi důležité je vhodné líčení, kterým dotvoříte svou masku. Základem většiny kostýmů je zpravidla smrtelně bílý make-up v kombinaci s výrazným líčením očí a úst. Oči naličte v tmavých odstínech, rty do krvavě ruda. Další alternativou je zelenkavý či světle modrý make-up, který rovněž navozuje mrtvolný dojem.

Jakou zvolit kabelku k nejčastějším kostýmům?

Černé vdovy, upírky a čarodějnice

Kabelky vybírejte v černé nebo červené barvě. Černé vdovy zazáří s kabelkou Delami Sabrina či Filmark Samanta. Upírkám sluší David Jones Zarina, Delami Shakira nebo Delami Amalia. K čarodějnicím se nejvíce hodí Delami Belén, Delami Albina či David Jones Zarina.

Sexy ďáblice

Všem čerticím a ďáblicím sluší černé a červené doplňky. K vašemu kostýmu pekelnice doporučujeme kabelky David Jones Angelina, David Jones Sara a Maggio Emma. Rovněž můžete zvolit psaníčko David Jones Aurora nebo Royal Style Savana.

Zombie, smrtky a mumie

K outfitu nemrtvé nebo-li zombie se nejvíce hodí kabelka v bílé, šedé, černé, modré i zelené barvě. Doporučujeme kabelku David Jones Zarina, SEKA Candela nebo David Jones Yetta. Smrtkám sluší bílá, šedá a černá kabelka. Vhodné je např. psaníčko Royal Style Erna nebo kabelka David Jones Efrem, Maggio Florencia a Maggio Florida. Mumiím doporučujeme kabelky v bílé a béžové barvě. Skvělou volbou je např. kabelka David Jones Maura, David Jones Floressa nebo David Jones Lisa.

Konečné doladění

Aby váš halloweenský outfit byl dokonalý, je třeba ho doladit vhodnými doplňky. Šperky volte v podobě pavouků, škorpionů, kostí nebo křížů. Žádná žena se i na halloweenské párty neobejde bez kabelky.