• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Čím potěšíte pod vánočním stromečkem teenagera? Tipy na cool dárky jsou tady!

25.10.2016, 22:09

Máte dceru či syna v teenagerovském věku a nevíte si rady s dárkem k Vánocům? S výběrem vhodného dárku už si hlavu lámat nemusíte! Poradíme vám, čím svou ratolest pod vánočním stromečkem jistě potěšíte. Jaké dárky jsou cool?

Pro holky

Holky si potrpí na módu, proto jsou skvělým dárkem např. módní doplňky.

Trendy kabelka

Vhodným dárkem je zvláště trendy kabelka, bez níž se neobejde žádná teenagerka. Skvělou volbou je např. přírodní béžová kabelka David Jones Barbara. Celkově působí mladistvě a živě. Má dlouhá nastavitelná ucha v různých barvách. Trendy jsou rovněž květinové kabelky Carine Cleofa či ItalY Eliza. Působí romanticky a hodí se k různým příležitostem. Elegantně působí módní kabelka David Jones Sara. Má kosočtvercové prošívání a ucha zakončená zlatými řetězy. Hodí se hlavně do společnosti. 
Každá teenagerka jistě ocení také crazy kabelku SEKA Rosina s třásněmi. Jde o módní hit roku.  Hledáte spíše módní kabelku v jednoduchém stylu? Pak je skvělou volbou crossbody kabelka ItalY 10053 nebo Hexagona Nina.

Pro sportovně založenou dívku se hodí stylová  kabelka ItalY Trick. Na první pohled zaujme každého svým nápaditým designem připomínajícím rifle. Sportovní a neformálně působící je také kabelka ItalY 10062. Na drobnosti se hodí crossbody kabelka Enrico Benetti Nina nebo psaníčko-bagetka LS Fashion 0291. Z extravagantních kousků doporučujeme kamínkové psaníčko s boxerem LSE00119.

Přívěsky na kabelku

Vhodným doplňkem ke kabelce jsou přívěsky (např. LS Fashion C1002, C1005 nebo C1006).

Pro kluky

A jaký dárek vybrat pro kluka? Měl by být praktický a cool. Bez čeho se teenager neobejde?

Batoh do školy i na túry

Teenagerům záleží na módním designu praktických doplňků. Sportovní batoh Diviley Andy je prostorný a na první pohled zajímavý. Nápaditým prvkem na batohu je potisk ve světle žluté barvě. Pohodlný a moderní je rovněž sportovní batoh Enrico Benetti v modré barvě.

Bez tašky na notebook se neobejde!

Zvláště kluci propadají kouzlu moderní techniky. Na svůj notebook či tablet potřebují praktický a stylový obal. Pro teenagery jsou nejvhodnější tašky značky Enrico Benetti s moderním designem.

Taška přes rameno je in!

Do školy se už nechodí jen s batohem. Módní je nosit tašku přes rameno, kterou lze skvěle využít i ve volném čase. Pro teenagera se hodí sportovní tašky Diviley Lenny, Diviley Teddy, Diviley Garry nebo Diviley Marley s potiskem. Na drobnosti je vhodná např. taška Enrico Benetti John.