• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jaký vybrat vánoční dárek pro tchyni a tchána?

1.11.2016, 21:46

Přemýšlíte nad dárkem pro tchána a tchyni k Vánocům? Trefit se do jejich vkusu nebývá vždy snadné. Pár tipů na skvělý dárek vám s výběrem jistě pomůže.

Co potěší tchyni?

Kabelka

Takovým dárkem vaše tchyně jistě nepohrdne. Potěšit ji můžete třeba elegantní kabelkou Anna Smith S3135. Má perforovanou přední stranu. Jelikož je opatřena snímatelným popruhem, lze ji nosit v ruce i přes rameno. Velmi elegantní je rovněž kabelka David Jones Zarina. Její přední strana zaujme na první pohled kroko-hadím provedením. Na výběr je v barvě černé, modré, vínové a camel. Hodí se k různým společenským příležitostem (např. do divadla). Preferuje-li vaše tchyně psaníčka, tak jí pořiďte třeba David Jones Pamela nebo LS Fashion 0293. Pro tato psaníčka je typický luxusní a vkusný design.

Pro běžné každodenní nošení je vhodná kabelka David Jones Octavia. Přední strana má zajímavý design. Tvoří ji kombinace pěti porchově upravených materiálů (kroko, hadí, saffiano, broušená a hladká). Vaše tchyně bude z této pevné a prostorné kabelky nadšená. K běžnému nošení je určena také kabelka David Jones Viviana. Jde o praktickou kabelku, s níž lze vyrazit i na drobný nákup. Její boky zdobí imitace krokodýlí kůže. Mezi praktickými kabelkami vás jistě upoutá i David Jones Belén. Vyniká prostorností a vkusným designem. Vejde se do ní dokonce notebook (max. 30 x 26 cm). Má připínatelný popruh a pevné stěny. Hodí se do práce i na nákup.

Oblíbila si vaše tchyně crossbody kabelky? V tom případě jí pořiďte např. kabelku Delami Wendy. Přestože jde o lehkou kabelku, vyniká pevností. Je z příjemného měkkého materiálu. Kapsa na přední straně je ozdobena třásní.

Čím překvapit tchána?

Aktovka

Pracuje-li váš tchán v kanceláři, tak ho jistě příjemně překvapíte business aktovkou ItalY Brad. Je vyrobena z hovězí kůže a díky kvalitnímu zpracování se vyznačuje dlouhou životností. Vhodným dárkem je také kožená aktovka Hexagona Ruperto, do které se vejde i notebook (max. 37 x 26 cm).

Etue

Univerzálním dárkem je pánská etue, kterou váš tchán využije při různých příležitostech. Je skvělá pro uschování nezbytností jakými jsou doklady, peněženka, klíče či mobil. Velmi vkusná je např. etue ItalY Lexus, jejíž součástí je kožené poutko na ruku. Díky němu se etue pohodlně nosí.

Batoh či sportovní taška

Je váš tchán aktivním sportovcem? V tom případě ocení batoh na túry či sportovní tašku. Vhodným praktickým dárkem je např. sportovní taška Bjorn Borg BS101503 nebo Diviley Josh. Pokud se váš tchán věnuje tenisu, kupte mu tenisovou tašku Bjorn Borg BV94001. Nadšenec pro turistiku zase ocení batoh (např. Diviley Remi, Diviley Peter nebo Enrico Benetti).