• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Znáte praktické druhy kabelek pro běžné nošení?

5.11.2016, 09:12

Kabelka je nezbytným módním doplňkem, bez něhož se neobejde žádná žena. Pro každou příležitost se hodí jiný druh kabelky. Na večírek můžete vyrazit s extravagantnějším kouskem, na ples či do divadla je vhodná menší elegantní kabelka či psaníčko. Ale jakou kabelku zvolit pro běžné nošení do práce nebo na každodenní pochůzky po městě? Dáme vám pár tipů na vhodné druhy!

Business kabelky do práce

S jakou kabelkou vyrazit do kanceláře? Skvělou volbou je kožená kabelka v neutrálních barvách. Ideální business kabelka je střední velikosti a měly by se do ní vejít desky o rozměru A4. Přesně taková je kabelka David Jones Nancy. Na výběr ji máte v camel, černé, modré či šedé barvě. Na první pohled vás upoutá jemnými doplňky z imitace hadí kůže. Zespodu je opatřena kovovými cvočky. Další vynikající business kabelkou je David Jones Nevada. Jde o pevnou kabelku s nastavitelnými uchy. Vejdou se do ní spisy čisešity. Do práce se hodí zvláště černá, šedá, vínová nebo v barvě camel. Vhodnou kabelkou do práce jsou i kabelky LEESUN Sofia, Filmark Samanta, Delami Renee a Delami Rebeca.

Velmi praktické jsou i dámské aktovky. Jejich předností bývá fakt, že do nich zpravidla uložíte i notebook. Nadchne vás třeba luxusní aktovka Hexagona 462698 z hovězí kůže. Součástí aktovky je nastavitelný odnímatelný popruh z textilu. Do její hlavní přihrádky se vejde 13" notebook. skvělou volbou je i polo-kožená unisex aktovka Hexagona Perpetua. Do práce si můžete vzít také s unisex dvoufochovými business aktovkami ItalY Kevin, ItalY Jamie a ItalY Axel.

Kabelky do města

Pro všední pochůzky po městě je ideální větší kabelka, s níž můžete vyrazit i na nákup. Právě takovou je shopper ItalY Sierra. Byla vyrobena vyrobena z hovězí kůže. Jde o pevnou černou kabelku s bílými detaily, která drží tvar. Další prostornou kabelkou pro běžné nošení je modro-bílá Gessy G7684Na vycházky do města se hodí i kabelky ItalY Anabela, David Jones Viviana nebo Delami Alison.