• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Čím potěšit Romanu?

11.11.2016, 23:04

Máte v rodině nebo mezi nejlepšími kamarádkami Romanu? Pak jistě víte, že její svátek připadá na 18. listopadu. Jméno Romana pochází z latiny a překládá se jako Římanka nebo pocházející z Říma. Domácké podoby jména jsou Romanka, Romča, Romi, Romíšek či Romule. V České republice jde o poměrně oblíbené ženské jméno. V žebříčku četnosti se nachází na 109. místě.

Mezi slavné nositelky jména patří česká atletka Romana Maláčová, německá sopranistka českého původu Romana Vaccaro, slovenská tenistka Romana Tabaková, rakouská herečka Romana Carén, slovinská politička Romana Jordan Cizelj nebo novozélandská ragbistka Romana Graham.

Jde o praktickou, vytrvalou a pracovitou ženu, které nechybí dostatek sebevědomí. Obvykle se ráda učí novým věcem a upřednostňuje aktivní životní styl. Bývá také skvělou kamarádkou a pečlivou matkou. Chcete-li ji potěšit na její svátek, obdarujte ji praktickým dárkem, který odpovídá její aktivní povaze.

Dárek pro Romanku

Vhodným dárkem pro Romanu je pohodlná crossbody kabelkapravé kůže. Skvělou volbou je třeba neformálně působící ItalY Hallie, ItalY Misty či SendiDesign Lucio. Ze společenských crossbody kabelek doporučujeme elegantní  ItalY Miriam, ItalY Garnet nebo Delami Wendy.

Kromě crossbody kabelky je ideálním dárkem i sportovní kabelka. Doporučujeme zvláště oblíbenou ItalY Harmony, která se hodí ke každému outfitu. Skvělá je i riflová stylová kabelka ItalY Trick, lesklá ItalY Cameron s dvěma okrasnými střapci nebo na omak příjemně měkká David jones Lisa.

Romanu potěšíte i praktickou a prostornou kabelkou do ruky, která má vkusný design (např. ItalY Elza, ItalY Jordana, Maggio Veronica, David Jones Nancy, David Jones Natalia nebo David Jones Nevada). Uvedené kabelky jsou vhodné pro nošení do práce i na běžné pochůzky po městě.

Ze psaníček se pro Romanu hodí nejvíce bagetka LS Fashion 0291 se stylovým potiskem Londýna, elegantní LSE00166A, Royal Style Madison s jemnou strukturou nebo kroko psaníčko Royal Style Gloria.