S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Víte, jaké módní trendy pofrčí v zimní sezóně 2016/2017?

16.11.2016, 18:59

I když máme podzimní sezónu v plném proudu, zima už je za dveřmi. Znáte nejnovější zimní trendy, které si pro nás módní návrháři připravili? Seznámíme vás s nimi. V zimní sezóně 2016/2017 budou v kurzu materiály jako kůže, samet a semiš. Cool vzhledu docílíte oversized svetrem a dlouhým kabátem či mohutnou bundou. Místo šály si můžete kolem krku omotat slušivou kožešinovou štolu. Stylově vám krk zahřeje také trendy pléd. Zimní sezóna 2016/2017 přeje módním stylům. Pofrčí glamour, army a business outfit i pánský look. Zvolený outfit dolaďte doplňky ve stejném stylu.

Trendy módní doplňky

Pofrčí doplňky v metalických odstínech (např. kabelka ItalY Nadia ve stříbrné či zlaté barvě), kožené kabelky s krokodýlím či hadím vzorem (např. David Jones Nancy s jemnými hadími detaily, krokodýlí ItalY Elia nebo kroko-hadí David Jones Zarina). Pro běžné nošení volte kabelky středních až větších rozměrů. Skvělou volbou jsou třeba praktické kabelky David Jones Octavia, David Jones Nicola, Italy Anabela či Gessy G7684. Trendy budou také slušivé aktovky jako Hexagona 462698 z hovězí kůže.

Kabelky podle módních stylů

Každý stylový outfit vyžaduje jiné doplňky. S jakou kabelkou budete cool? Dolaďte svůj vzhled správnou stylovou kabelkou. Poradíme vám, jakou vybrat.

Glamour styl

Charakteristiku tohoto stylu lze shrnout do 3 slov: elegance, luxus a extravagance. Z kabelek pro běžné nošení je nejvhodnější např. třpitivá ItalY 20011 či lakovaná Delami Belén. Praktické a módní jsou kabelky David Jones Sara s kosočtvercovým prošíváním nebo David Jones Floressa s kombinací imitace krokodýlí kůže a stříbrnými cvočky na přední straně. Velmi unikátní a nápaditá je kabelka ItalY Picasso se zajímavým potiskem. Na párty, ples i jiné společenské příležitosti se hodí psaníčka nebo menší kabelky. Do společnosti doporučujeme vyrazit kupříkladu s luxusní kabelkou SEKA Rosina ozdobenou třásněmi, lakovaným psaníčkem David Jones Pamela či kamínkovým psaníčkem s boxerem LSE00119.

Army styl

I když se army styl hodí zvláště pro podzim, můžete se s ním setkat i letošní zimu. Nejtypičtějším znakem army stylu jsou dominující khaki barva a maskáčové vzory. Vhodnou kabelkou k army outfitu je prostorná ItalY Luren, kalhotová ItalY Trick nebo crossbody kabelka ItalY 10062. Skvělým doplňkem jsou také kožené batůžky (např. SendiDesign Irene, ItalY Fanny či SendiDesign Anastasia).

Business styl

Tento styl odpovídá více méně casual business dress codu. Velmi slušivá je elegantní kabelka Delami Renee s jemným hadím vzorem. Pro běžné nošení se hodí např. lakovaná Maggio Astrid. Hledáte-li praktickou business kabelku s výrazným designem, zvolte kabelku Delami Alexia. Je prostorná, vejde se do ní i složka formátu A4.

Pánský styl

Spolu s business stylem se pánský look hodí skvěle do zaměstnání. Skvělým doplňkem pro pánský styl oblékání jsou např. kabelky David Jones Nancy, David Jones Nevada nebo Filmark Samanta.