S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní vánoční soutěž.

20.11.2016, 13:30

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás další soutěž. Tentokrát je to luxusní vánoční soutěž. Vyberte si jednu ze tří luxusních uvedených kabelek a bude Vaše. Tři z vás vybereme a odměníme cenou, kterou jste si vybrali!

Podmínky a termín soutěže:

Musíte být fanouškem naší stránky - https://www.facebook.com/kabeacz/ a sdílet příspěvek. Do komentáře uveďte kabelku, kterou jste si vybrali.

Soutěž trvá od 21.11.2016 do 1.12.2016.

2.12.2016 vylosujeme 3 z Vás co vyhrají Vámi vybranou cenu. Vybrané budou příspěvky, ve kterých je správná URL adresa kabelky.

1.cena - luxusní pánská kožená kabelka přes rameno černá - Hexagona Filippo

2.cena - luxusní dámská kabelka černá - David Jones Nevada

3.cena - černá taška přes rameno Diviley Lenny z kvalitního textilu

Předání výhry:

Zveřejnění výherci nás musí kontaktovat prostřednictvím výherního facebookového profilu a přes něj nám zaslat zprávu pro ověření identifikace výherce.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo rozhodnout o pravosti a platnosti všech údajů. Účastníci porušující nebo obcházející tato pravidla mohou být ze soutěže kdykoliv vyřazeni nebo jim může být odmítnuto právo na výhru či její uplatnění. Organizátor soutěže je oprávněn bez náhrady v odůvodněných případech pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž pozastavit, odvolat, anebo zrušit.