• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jaký vybrat vánoční dárek pro dědečka a babičku?

13.11.2019, 10:15

Lámete si hlavu nad výběrem dárků pro prarodiče? Nevíte, čím je tentokrát pod vánočním stromečkem překvapit? Co je potěší? Dáme vám pár tipů na skvělé vánoční dárky pro babičku s dědečkem.

Co potěší babičku?

Báječným dárkem pro babičku bude menší kabelka do ruky z pravé kůže z Italské dílny, jde o limitovanou edici. Slušivá kabelka je rovněž ItalY Georgine. Jedná se o klasickou kabelku přes rameno s jemným designem, která se hodí k neformálnímu outfitu. Babička jistě ocení i elegantní kabelku do společnosti Royal Style. Pro běžné nošení se hodí např. David Jones LightOn či David Jones Maerless. Babičku můžete také obdarovat kvalitní koženou crossbody kabelkou (např. ItalY Heidi, ItalY Hannah, ItalY Garnet nebo ItalY Bryana).

Vkusným dárkem bude jakákoliv kabelka do ruky. Doporučujeme zvláště kabelku ItalY Jordana z hovězí kůže, crossbody kabelku ItalY Marleta či psaníčko Delami J086 v imitaci hadí kůže. Pokud víte, že kabelkou byste babičku nepotěšili, zvolte krásný kašmírový šál CASH Bonnie.

Čím překvapit dědečka?

Pro dědu vyberte něco praktického a vkusného. Doporučujeme třeba prostornou koženou brašnu přes rameno (např. SendiDesign Hero, ItalY Claudio či Enrico Benetti 4539) nebo elegantní koženou aktovku (např. WILD Gibson). Vhodným dárkem pro dědu je také některá z elegantních kožených peněženek značky SendiDesign.

Skvělým dárkem, kterým dědečka potěšíte, je kožená etue. Vejdou se do ní doklady, klíče a jiné nezbytnosti. Velmi vkusné jsou např. elegantní etue s uchem TOMAS 0518 a Hexagona 110482 - obě z hovězí kůže. Jejich předností je připnutelný popruh umožňující nošení etue přes rameno nebo za poutko v ruce. Vybrat můžete etue s klasickým designem (ItalY Lexus) nebo s moderním designem broušené kůže (TOMAS 0802).