S námi o Velikonocích neplatíte poštovné - všechny způsoby dopravy jsou teď zdarma! Tak hurá nakupovat a hody hody doprovody! 

  • +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Překvapení pro Lucii

10.12.2016, 13:08

Dne 13. 12. slaví svátek ženy jménem Lucie. Jde o jméno v Česku oblíbené, které je odvozeno od latinského slova lux (světlo). Mužskou obdobou jména jsou Lucius a Lucián. Slavnými nositelkami jména jsou např. česká tenistka Lucie Šafářová, česká zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, britská astrofyzička Lucie Green, kanadská házenkářka Lucie Balthazar, francouzská herečka Lucie Bourdeu nebo dánská interiérová designérka Lucie Kaas.

Dárek pro zářivou Lucii 

Znáte nějakou Lucii? Potěšte ji pěkným dárkem. Jistě na její tváři vykouzlíte zářivý úsměv. Vhodným dárkem pro Lucku je módní doplněk (např. psaníčko či kabelka) v metalických barvách, která podtrhuje význam jejího jména i její osobnost. Vždyť Lucka je pro své okolí zářivým světélkem, je milá a usměvavá.

 

Neformální kabelka pro ležérní Lucku

Chcete-li Lucku překvapit praktickým a módním dárkem, tak jí věnujte např. zlato-šedou kabelku Carine Julie či Carine Corinne. Obě působí mladistvě a hodí se pro běžné pochůzky i do společnosti. Mezi jejich přednosti patří kromě jemného designu i prostornost. Pro každodenní nošení se skvěle hodí také stříbrná kabelka Carine Emilie s nevtíravým designem. Další skvělou kabelkou do města je stříbrná Carine Aurelie. Jde o prostornou a designově výraznou kabelku, v níž se nachází tři malé kapsičky. Navíc je na vnější zadní straně vybavena praktickou kapsou na zip. Neformálně působí i sportovní kabelka ItalY Amadea, která vyniká svou prostorností. Jde o kvalitní kabelku z hovězí kůže ve třpytivém tmavě šedém provedení. Z praktických kabelek nemůžeme opomenout ani stříbrnou Maggio Michele, která je vhodná na běžné pochůzky po městě i do práce.

 

Luxusní kabelka pro společenskou Lucii

Na plesy a recepce je nejvhodnější vyrazit se psaníčkem. Pokud Lucie ráda chodí na podobné akce, potěšíte ji kupříkladu zlatým perleťovým psaníčkem 00235, stříbrným perleťovým LS Fashion Severina nebo psaníčkem LS Fashion 0293 ve zlaté či stříbrné barvě. Kromě módních doplňků v metalických barvách se k Lucii hodí i lesklé kousky (např. psaníčko David Jones Pamela).