• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Nemáte ještě vánoční dárek pro tátu? Máme pro vás pár tipů!

14.12.2016, 18:50

Čas na sehnání vánočních dárků se rychle krátí, vždyť už čtvrtá adventní neděle je před námi. Čas vás tlačí a vy stále ještě nevíte, jaký dárek pro tátu vybrat? Inspirujte se několika tipy na skvělý dárek, které jsme pro vás připravily.

Pracuje v kanceláři? Aktovka se mu bude hodit. 

K Vánocům si tatínek zaslouží něco mimořádného. Pracuje-li v kanceláři, tak je vhodným dárkem luxusní kožená aktovka. Praktická a elegantní je např. celokožená aktovka Hexagona Ruperto. Je opatřena uchem a snímatelným popruhem. Lze ji tedy nosit v ruce i přes rameno. Vejde se do ní notebook o velikosti 37 x 26 cm. Další kvalitní aktovkou je kupříkladu Hexagona Diego, která má vkusný moderní design. Rovněž do ní se vejde notebook (o max. rozměrech 34 x 24 cm). Velmi šik aktovkou je ItalY Jamie z hovězí kůže. Jde o reprezentativní kousek vhodný třeba na obchodní schůzky

Co vybrat pro aktivního sportovce? Zkuste batoh, ledvinku či sportovní tašku. 

Pokud váš taťka rád chodí na túry, tak ocení kvalitní batoh (např. Diviley Rendy, Enrico Benetti, Diviley Peter či Diviley Travis). V módě jsou opět ledvinky, které se hodí pro volný čas a pro sport. Hledáte-li prostornou ledvinku s praktickými kapsami, vyberte některou z ledvinek značky Diviley. Vhodným dárkem pro aktivně sportujícího tátu je i sportovní taška. Hodí se třeba pro cestu na trénink. Vejde se do ní ručník, cvičební úbor nebo sportovní náčiní. Sportovní taškou vynikající prostorností jsou kousky značky Bjorn Borg. Praktické sportovní tašky s módním designem jsou např. Diviley Teddy, Diviley Rourke či Diviley Frank. Jde o kousky vhodné jak na sport, tak i obecně pro volný čas. Netypickým vzhledem zaujme taška Diviley Cody, která má kromě popruhu také praktické ucho. 

Praktický dárek pro volný čas.

Muži obecně preferují praktické dárky. Ve volném čase tatínek jistě využije koženou tašku přes rameno. Jde o módní doplněk, který se zabydlel napříč věkovými skupinami. Rozhodně je již nenosí jen středoškolští a vysokoškolští studenti. Oceňují je i zralí muži, ale je nezbytné vybrat tašku vhodného designu a z kvalitního materiálu. Ideální volbou jsou kožené tašky. Pro zralého muže je vhodná např. nevtíravě působící taška SendiDesign Rico z hovězí kůže, vysoce kvalitní Hill Burry Otto z buvolí kůže či praktická Dargelis Collection Antonio s neformálním designem.