• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kdo má svátek na Štědrý den? Adam s Evou!

17.12.2016, 21:10

Některým z nás vychází svátek na 24. prosince. Jejich jmeniny bývají bohužel kvůli Štědrému dni poněkud upozaděny. Jde o Adama a Evu. Pokud jim k svátku popřejete, velmi je tím potěšíte.

Adam a Eva jsou jména hebrejského původu. Adam označuje svým významem člověka, Eva znamená živá či matka života. Významnými nositeli jména Adam jsou např. český tenista Adam Pavlásek, polský spisovatel Adam Mickiewicz, skotský ekonom Adam Smith či americký zpěvák a textař Adam Lambert. Mezi známé nositelky jména Eva patří česká zpěvačka Eva Pilarová, italská modelka Eva Riccobono, americká herečka Eva Longoria nebo 1. dáma Argentiny v letech 1946–1952 Eva Perón. 

Překvapení pro Adama

Ještě nevíte, čím je nejvhodnější Adama obdarovat? Vhodným dárkem je třeba luxusní unisex taška ItalY Tristen z hovězí kůže. Příjemným překvapením může být stylová taška Gerard Henon Daniel, která propojuje eleganci se sportovním designem. Doporučit lze rovněž kvalitní messenger Hill Burry Ernst z buvolí kůže či luxusní brašnu Hexagona Diego z hovězí kůže.

Čím potěšit Evu?

Má-li Eva ráda praktické dárky, tak ji zaručeně potěší kabelka Delami Merci propojující eleganci s praktičností. Je vhodná do práce i běžné pochůzky po městě. Skvělou kabelkou do práce i pro volný čas je elegantní Carine Emilie, která je vybavena uvnitř i vně praktickými kapsami. Mezi její přednosti patří nadčasově působící design. Mezi praktické módní kabelky patří rovněž Delami Patricia. Jde o prostornou kabelku, kterou lze nosit na předloktí i přes rameno. Hodí se do města a na drobné nákupy. Pro běžné nošení je ideální kabelka Delami Madolen s nefomálním designem.
Pro různé společenské příležitosti se hodí semišová kabelka Delami Brigitte nebo lakované psaníčko David Jones Pamela. Preferuje-li Eva netradiční a nápaditý design, tak ji nejvíce potěšíte kabelkou ItalY Katherine z hovězí kůže. Jedná se o kousek vhodný na recepci, ples či do divadla. Propojuje zajímavý tvar s jednoduchým designem bez nadbytečných příkras. Mezi skvělé společenské kabelky patří i kabelka Maggio Magnolia. Jde o luxusní kousek, s nímž si může Eva vyrazit na ples či do divadla.