• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Toužíte po kvalitní kabelce? Pořiďte si kousek osvědčené značky!

21.12.2016, 21:05

Nezbytný módní doplněk pro každou ženu je nesporně kabelka, proto se vyplatí věnovat jejímu výběru dostatek pozornosti. Nejkvalitnější kabelky jsou značkové. Pokud se v záplavě značek nevyznáte, pomůže vám pár tipů na osvědčené značkové kousky. Nezruinují vaši peněženku, mají dlouhou životnost a jsou zpravidla nadčasové. Co si víc přát?

David Jones

Známá francouzská značka David Jones nese název po stejnojmenném módním návrháři. Kabelky této značky propojují eleganci s praktičností. Najdete zde kousky pro každodenní nošení (např. David Jones Octavia), společenské kabelky a psaníčka (např. David Jones Zarina či David Jones Pamela), i kabelky do práce (např. David Jones Nevada). Chcete-li kabelku pro běžné nošení se zajímavým designem, tak vás zaujme třeba David Jones Azura. Mladistvě a netradičně zase působí David Jones Sara s kosočtvercovým prošíváním. Hodí se především do společnosti.

Hexagona

Rovněž v tomto případě se jedná o francouzskou značku. Typické modely značky Hexagona jsou určeny k běžnému nošení, často jde o unisex kousky. Pokud hledáte kabelku vhodnou do práce, tak vás jistě nadchne Hexagona 462698 z hovězí kůže. Jde o elegantní a multifunkční kousek s nádechem luxusu. Hodí se na obchodní jednání, běžné cesty do práce i při všedních pochůzkách po městě. Vejde se do ní i 13" notebook.

Enrico Benetti

Hledáte kvalitní a praktické tašky pro ženy i muže? Pak je pro vás vhodná nizozemská značka Enrico Benetti. Módní i nadčasové kousky, které oceníte při všedním nošení do práce a ve volném čase. Kabelky a kabely jsou specifické svou odolností a praktičností. Jejich výroba je navíc šetrná k životnímu prostředí. Hledáte-li vhodnou shopper kabelu, pak se vám jistě zalíbí Enrico Benetti Max či Enrico Benetti Andrea. Jde o prostorné kabely s vkusným designem. Pracujete-li na notebooku, pak doceníte unisex tašku Enrico Benetti 7111. Má moderní a jednoduchý design, který působí elegantně. Vejde se do ní notebook o rozměrech 36 x26 cm.

LS Fashion

Pokud toužíte po módní kabelce se zajímavým designem, může vás zaujmout právě LS Fashion. Jde 
o britskou značku, jejíž kabelky jsou typické vysokou kvalitou, luxusním vzhledem a přijatelnou cenou. Kabelky LS Fashion jsou převážně společenské. Hodí se třeba na ples či do divadla. Skvělou volbou jsou psaníčka (např. LS Fashion Jenny, LS Fashion Severina). Mezi kousky ideální pro běžné nošení patří např. shopper kabelka LS00267. Jde o prostornou kabelku s jednoduchým moderním designem