• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

28.12.2016, 21:56

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

Jak být okouzlující? Zkuste elegantní outfit a výrazné doplňky.

Chcete upoutat pozornost a dát vyniknout svému sexappealu? Zvolte elegantní outfit a výrazné doplňky. Skvěle se hodí třeba úpletové šaty nebo malé černé, které zkombinujete s vysokými kozačkami. Svůj vzhled doladíte výraznými šperky a designově zajímavou kabelkou (např. ItalY Becca, ItalY Katherine, Maggio Emiliana či David Jones Liberata).  

 

Chcete zazářit? Nebojte se odvázat!

Silvestrovské a novoroční párty jsou přímo ideální pro neformální outfit a projevení vaší kreativity. Zvolte nápadité líčení a výrazný outfit i doplňky. Pro silvestrovské a novoroční oslavy se hodí cvočky, třpytky a flitry. Mohou se vyskytovat na oblečení, botách i doplňcích. S množstvím třpytu to nepřežeňte. Žádoucího zvýraznění své osoby docílíte vhodným propojením třpytivých a matnějších prvků. Zajímavě vypadá kupříkladu kombinace módních sametových šatů se třpytivou kabelkou. Rovněž lesklé oblečení a lakované doplňky vypadají dobře. Ke světlému outfitu se hodí např. zlatá kabelka ItalY 20011, zlaté psaníčko LSE 00235 nebo stříbrné LS Fashion 0293. Tmavý outfit vhodně doplníte např. lakovanou kabelkou Maggio Florencia v černo-šedé barvě.

 

Jaké frčí módní trendy?

Chcete-li na párty vyniknout, můžete využít aktuálních módních trendů. Co právě frčí? V módě je oblečení a doplňky ve vínové, tmavě zelené či zlaté barvě. Velmi módní jsou sametové šaty, které ideálně doplníte lakovanou kabelkou či psaníčkem v trendy barvách. Skvělou volbou jsou třeba lakovaná kabelka Maggio Nathalie či psaníčko Royal Style Erna ve vínové barvě, zlatá crossbody kabelka ItalY Nadia nebo zelená kabelka David Jones Daniele.