• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Ideální módní doplněk? Nadčasová kabelka, která nevyjde z módy!

4.1.2017, 22:16

Nedílnou součástí šatníku každé ženy je nepochybně kabelka. Jde o nepostradatelný módní doplněk dolaďující váš outfit a mající i praktickou funkci. Kromě aktuálních trendy kousků je zapotřebí mít nějakou nadčasovou kabelku, která nepodléhá módě. Nevíte, jak si ji vybrat? Poradíme vám!

Kvalitní materiál a nadčasový typ 

Při výběru nadčasové kabelky vybírejte kvalitní kousky, které se vyznačují dlouhou životností a snadno se neopotřebují. Ideální jsou tašky z pravé kůže (např. hovězí). 
Kromě kvality materiálu věnujte náležitou pozornost výběru nadčasového typu. Z hlediska designu platí, že méně je více. Volte spíše hladké jednobarevné modely bez potisků a zbytečných ozdob. Nevyjdou tak snadno z módy jako zdobené modely. Tvar vybírejte jednoduchý. Extravagantní a designově netradiční kousky jsou sezónní záležitostí a podléhají módním trendům. Pro běžné nošení se hodí shopper tašky a crossbody kabelky. Skvělou volbou pro všední nošení je rovněž prostorný hobo bag. Do společnosti je nejvhodnější vyrazit s malým typem kabelky jakými jsou bagetka či psaníčko.

 

Nadčasová není jen černá!

Univerzální a nadčasový módní doplněk rozhodně nemusí být jen černý. Vybírat můžete z více barev. Svůj outfit skvěle doladíte kabelkou v odstínech hnědé nebo vínové. Univerzálními barvami jsou rovněž béžová, bílá či šedá. Volba záleží na společenské příležitosti a druhu outfitu, který zvolíte.
Za nejuniverzálnější barvy je považována černá. Hodí se pro běžné i sváteční nošení a snadno se kombinuje s téměř jakýmkoliv outfitem. Bílá a šedá se hodí nejvíce do společnosti. Dodávají vám totiž nádech jemnosti a elegance. Hnědá a vínová jsou vhodné pro všední i sváteční nošení.

 

A co značka?

Značkové kabelky jsou kvalitní, proto rozhodně upřednostněte originál před padělkem. Ale nadčasová kabelka se zpravidla nehonosí na svém povrchu výrazným logem a nápisy. I značky a jejich prezentace totiž podléhají módním trendům. Nadčasové kabelky najdete např. pod značkou ItalY, David Jones, Royal Style či Delami.