• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Pánové, nosit věci po kapsách je out! V čem nosit své nezbytnosti?

11.1.2017, 21:04

Žádná žena se neobejde bez praktického módního doplňku, jakým je kabelka. I pro muže existují obdobné praktické doplňky, které nepředstavují jen batohy a ledvinky. Existují různé pánské kabely a tašky, které vynikají vkusným designem i prostorností. Bohužel muži často používají spíše své kapsy než praktičtější a prostornější kabely.

Pánové, usnadněte si život a poznejte výhody pánských módních doplňků. Nosit věci po kapsách je totiž nepraktické i out. Batohy a ledvinky jsou sice skvělé, ale rozhodně se nehodí pro každou příležitost. Nevíte, který pánský doplněk se hodí pro jakou příležitost? Poradíme vám, jaká taška je vhodná k jaké příležitosti.

Do práce s aktovkou, spisovkou či messengerem

Pracujete v kanceláři? V tom případě se vyhněte batohu obloukem! Bohužel se stále můžeme v ulicích setkat s muži v obleku, kteří nosí místo tašky batoh. Jde o závažné společenské faux pas. Do práce vyrazte raději s aktovkou či spisovkou. Jsou nejen elegantní a vejde se do nich vše potřebné, ale dodají vám i na důvěryhodnosti. Skvělým doplňkem do práce je rovněž messenger. Využijete ho bez ohledu na to, zda pracujete v kanceláři či dílně. Nevíte, jakou značku vybrat? Velmi kvalitní jsou např. kožené výrobky značky Hill Burry.

 

Ideální doplněk pro volný čas? Zkuste tašku přes rameno!

Pro volný čas můžete zvolit doplněk s neformálním designem. Pokud se právě nechystáte na túru, tak je pro vás nejvhodnějším volnočasovým doplňkem taška přes rameno. Mobil a jiné drobné nezbytnosti si snadno uschováte do menší tašky na doklady (např. značky Enrico Benetti). Potřebujete pro volný čas prostornou tašku a líbí se vám sportovní design? V tom případě vás zaujmou např. tašky Diviley, které tyto kritéria splňují.  

Taška pro slavnostní příležitost? Co třeba etue! 

Chystáte se do divadla nebo s partnerkou na ples? Pro tyto příležitosti je nejvhodnějším doplňkem pánská etue. Jde o drobný kožený doplněk s elegantním designem, do něhož se vejde peněženka, klíče, mobil i doklady. Etue bývá zpravidla opatřena poutkem pro nošení na zápěstí, někdy má i ucho pro nošení v ruce či popruh k nošení přes rameno. Kvalitní kožené etue najdete např. pod značkami ItalY či Hexagona.