• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Plesová sezóna je tady! Víte, jakou zvolit kabelku na ples?

31.1.2020, 13:39

Tančíte ráda? Pak jistě využijete příležitost si zatančit na nějakém plese. Podobné společenské události vyžadují vhodné společenské šaty i doplňky. Kromě šperků je nezbytnou součástí vašeho plesového outfitu také elegantní kabelka. Nevíte si s jejím výběrem rady? Která kabelka je na ples ta pravá? S jejím výběrem vám poradíme.

Jdete tančit? Vezměte si psaníčko!

Společenská událost, jakou je ples, vyžaduje malou kabelku. Pro podobné příležitosti je ideální psaníčko, případně můžete zvolit některou mini kabelku. Při výběru plesové kabelky máte dvě osvědčené možnosti. Sladíte plesovou kabelku s barvou šatů nebo ji sladíte s barvou ostatních doplňků. Pokud slaďujete psaníčko s šaty, volte nejlépe stejnou barvu i odstín. Totéž platí i v případě slaďování psaníčka s doplňky. Vždy záleží na celkovém dojmu, který zvolená kombinace vyvolává.    
Poněkud riskantnější možností je výběr kabelky v kontrastu s outfitem. V tomto případě doporučujeme volit k jednoduchým šatům výrazné psaníčko a k složitějším šatům jednoduché, méně výrazné psaníčko.

Jakou vybrat barvu psaníčka?      

V plesové sezóně roku 2020 jsou módní šaty v tyrkysově modré, modré, zlaté a vínové barvě. Univerzálními barvami psaníčka jsou černá, zlatá a stříbrná. Doplňky v těchto barvách oceníte zvláště v případě, chystáte-li se jít na více plesů během sezóny. Dobře se totiž kombinují s nejrůznějšími modely a barvami šatů. 
Obecně platí, že se ke světlým šatům hodí bílé, krémové či stříbrné doplňky. S tmavšími šaty zpravidla ladí černé, stříbrné či zlaté doplňky. Nedoporučuje se kombinovat mezi sebou různé metalické odstíny. Ke zlatým šatům si proto raději vezměte zlaté psaníčko místo stříbrného.
Máte-li šaty do modra, skvěle je zkombinujete např. s modrým psaníčkem Michelle Moon Anusha. Mimořádně se k nim hodí i doplněk v černé či zlaté barvě. Tyrkysově modré šaty nádherně sladíte s bílým, stříbrným či zlatým doplňkem. Jedinečně budete vypadat i v tyrkysových šatech zkombinovaných se psaníčkem v některém světle modrém odstínu. Elegantní a zajímavé modely psaníček najdete třeba pod značkou Michelle Moon.