• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Fracouzský styl v České republice? Ano, jde to.

1.6.2022, 06:30

Nyní se zaměříme na francouzký styl a módu. Protože díky značce Hexagona si můžete užít krásu francouzských kabelek a tašek i ve vašem městě nebo kdekoliv, kde se právě nacházíte. Všestranné kabelky Vám nabízí nejen vkusný design, ale i prvotřídní kvalitu.

Je všední ráno a procházíte se podél Seiny, pomalu se zvedá mlha a město se začíná probouzet. Sednete si do své oblíbené kavárny a ke kávě si objednáte croissant. Rozhlížíte se a nasáváte onu nezaměnitelnou atmosféru Francie. Okolo vás se mihnou lidé, kteří spěchají do práce. Muži vyzařují uvolněnost a rozhodnost, ženy ladnost a sebevědomí. Vy sedíte, pomalu upíjíte kávu a alespoň na krátký okamžik si dovolíte cítit se jako Francouz/ka.

 

Je obecně známo, že Francie je považována za město módy. Místo, kde se prolíná extravagance s jednoduchostí. 
Základní kameny francouzské elegance? Kvalitní materiál, precizní střih a důraz pro detail. 

Raději investujte do kvalitních kousků a jejich dlouhou životnost podpořte správným ošetřením.

Skvělým tipem na takový model je kožená kabelka Francesca - jedinečná, luxusní a společensky městská.

Nakonec se může stát, že tašku nebudete mít pouhou sezónu, ale i za několik let bude tvořit součást vašeho šatníku. Získá jemnou patinu a tím se prohloubí její osobitost. Už to nebude pouhá taška nebo kabelka, ale stane se rukopisem vašeho stylu.

V takovém případě dámám skvěle poslouží pracovní kabelka 462698 - kvalitní, módní a praktická.

Výběr kvalitní pánské tašky není o nic snadnější, ale tento typ by měl pánům vyhovovat v práci i ve městě - Hexagona Symbol.

Kdo ví, třeba se potkáme v některém z našich měst, kdy projdete okolo mě s taškou či kabelkou francouzské značky Hexagona na rameni. Já budu tiše sedět, upíjet kávu a užívat si danou chvíli s jemným náznakem úsměvu.