• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Vybíráme kabelku k zimnímu outfitu. Která je ta pravá?

26.1.2017, 22:08

Každý outfit vyžaduje jinou kabelku. Nevíte, která se nejvíce hodí k vašemu zimnímu outfitu? Dáme vám pár tipů na skvělé zimní kabelky. Také vám poradíme, jak nejlépe sladit kabelku se zimním oblečením.

Jak sladit kabelku se zimním outfitem? 

Nejzásadnější roli hraje kombinace kabelky s kabátem či bundou. Nemusíte však volit outfit a doplňky ve stejné barvě. Jde především o sladění stylu. K péřové bundě je ideální volbou sportovní a neformální typ kabelky, oproti tomu ke kabátu se nejvíce hodí elegantní kabelka. 

Kabelka nemusí být jen černá. Nebojte se barev! 

Preferujete doplňky v univerzální černé? Vyzkoušejte změnu! Bez obav můžete sáhnout i po barevné kabelce. Stačí zvolit jen vhodnou barevnou kombinaci. 
Ke světlému zimnímu outfitu je slušivá kabelka v bílé, stříbrné či šedé barvě. Tmavé svršky oživíte červenou či vínovou kabelou. Bunda či kabát ve studené barvě vypadá skvěle s kabelkou v pastelovém odstínu. Příkladem vhodné barevné kombinace je třeba světle modrý kabát se světle růžovou kabelkou. Zajímavou kombinaci představuje i mírný barevný kontrast. Ke tmavému outfitu si vezměte světlou kabelku (např. bílou, béžovou či camel) nebo ke světlému oblečení zvolte tašku v tmavším odstínu.

 

Ideální zimní kabela? Shopper, crossbody či aktovky!

Co se týče velikosti kabelek, letí v zimě zvláště střední a velké kabely. Prostorné a módní jsou např. Gessy Rochelle, DaMa Lorin či Delami Margo. Z druhů kabelek se těší oblibě zvláště shoppery. Skvělou volbou jsou shopper tašky značky ItalY. Trendy druhem letošní zimy jsou crossbody kabelky, které se hodí k bundám a často i kabátům. Velmi praktické a designově zajímavé kousky najdete např. pod značkou Delami. Módní záležitostí jsou rovněž aktovky (např. ItalY Gabriela, David Jones Silvia nebo Hexagona 462698). Jde o vynikající doplněk do práce. Aktovky skvěle sladíte s různými kabáty.