• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Pánové, nezapomeňte, blíží se MDŽ!

6.3.2020, 14:45

8. březen je zvláštní příležitostí, kdy můžete vyjádřit uznání ženám ve svém okolí. Své manželce či partnerce projevte vděk za její lásku, obětavost a péči o rodinu. Rovněž nezapomeňte na maminku, babičku a další ženy ve svém okolí, které sehrály mimořádný význam ve vašem životě. Svůj vděk a uznání jim nejlépe vyjádříte nějakou milou drobností. Ony si na vás naopak vzpomenou na Mezinárodní den mužů, který se slaví 19. listopadu. Nevíte, co svým nejdražším ženám věnovat? Nevěšte hlavu! Máme pro vás pár tipů na dárek, kterým je jistě nadchnete.

Překvapení pro přítelkyni či manželku

Vaše drahá polovička si zaslouží něco speciálního. Jistě ji mile překvapíte třeba elegantním a praktickým modelem kabelky nebo městského batohu. Pro všední nošení je vhodná např. prostorná kožená kabelka ItalY Logistilla s pevným dnem. Svým designem působí luxusně a nadčasově. Na nákupy je pro každou ženu nepostradatelná shopper kabela (např. Piace Molto 1017 ve třech barvách). Zajímavým kouskem je také kabelka ItalY Heather, která se hodí ke všemu typu oblečení. Jde o kožený model střední velikosti zdobený vyraženým vzorem. Kromě krásného designu každou ženu nadchne svou prostorností. Má vaše drahá v oblibě spíše psaníčka? V tom případě ji potěšíte plesovou kabelkou Michelle Moon Yves či lakovaným psaníčkem Delami LasVegas.

 

Pozornost pro maminku i babičku

Samozřejmě nelze zapomenout ani na maminku s babičkou. Pokud upřednostňují nadčasový design bez nadbytečných ozdobných prvků, potěšíte je např. kabelkou Hexagona Zinaida. Jde o model hodící se k různým společenským příležitostem, což každá žena jistě ocení. Milou pozorností je rovněž dárek v podobě batůžku David Jones Yordan. Jde o elegantní model, který se vyznačuje jednoduchým designem. Jelikož působí velmi reprezentativně, ale i ležérně, hodí se pro každou příležitost.

 

Dáreček pro dceru či vnučku v teenagerovském věku

Snad nejnáročnější bývá vybrat vhodný dárek pro teenagerku. Máte-li náctiletou dceru či vnučku, patrně se jí zalíbí stylový přívěsek na kabelku. Další možností je třeba dárek v podobě městského batůžku, které jsou módní záležitostí. Mladou dámu nadchnete např. batůžky New Rebels Morpheus či David Jones Sennyel. Jde o modely s jemným designem v pastelových barvách, které se báječně hodí k nadcházejícímu jaru. Z kabelek se teenagerce zalíbí některá z crossbody kabelek (např. David Jones Zara).