• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Víte, co nás čeká na jaře? Poznejte trendy kabelky jarní sezóny!

6.3.2017, 15:06

Jelikož nám již brzy jaro zaklepe na dveře, tak je na čase poznat módní trendy letošní jarní sezóny. Co si pro nás tentokrát módní návrháři připravili?

Pofrčí maxi kabely i mini kabelky

Jde o trend protikladů a extrémů. Mini kabelky se k jaru hodí a upotřebíte je také v létě. Zvláště ideální bývají pro nošení ve volném čase. Zajímavým kouskem je např. David Jones Arletta s jednoduchým designem. Působí nevtíravě a je dostupná v mnoha barvách. Pro jaro se hodí zvláště pastelové odstíny. Mladistvě působí kabelka Enrico Benetti Nina propojující sportovní design s nádechem elegance. 
Maxi kabely využijete zvláště při nákupech. Z klasických shopperů doporučujeme např. ItalY Luren, ItalY Perla či ItalY Rachel. Jde o kousky s hezkým designem, s nimiž nemusíte vyrazit jen na nákupy. Hodí se i k jiným příležitostem. Praktická a elegantní je např. kabelka David Jones Clair. Je sice prostorná, ale není monstrózní. Díky tomu není extravagantní a hodí sek různým příležitostem.

Zelená je barvou roku, metalická barvou jara!?

Trendy barvou roku 2017 je podle návrhářů zelená barva. Projeví se to převážně u oblečení, ale trend se zcela nevyhne ani kabelkám. Zelené tašky jsou prostě in. Ale od jarní sezóny se objevuje i trend z minulého roku – metalické barvy kontrastující s rozkvétající přírodou! Příkladem trendy metalické kabelky je třeba ItalY Nadia.

 

Květinové potisky jsou in!

K jaru samozřejmě patří květiny, takže poletí květinové vzory. Jarní květinové kabelky jsou typické svou jemností a příznivě působí na psychiku. Jsou totiž radostné a optimisticky vyhlížející. Doslova křičí do světa: „Ponurá zima končí a je tu veselé jaro!“ A které konkrétní kabelky vám dodají dobrou náladu a správné jarní naladění? Jsou to např. mladistvě působící kabelka LS Fashion Fifine či kabelka s nádechem romantiky ItalY Eliza. 

Hitem jsou zvířecí vzory a kožešina

Kabelky se zvířecím vzorem se objevují v mnoha podobách. Od luxusních kousků se vzory exotických zvířat až po méně extravagantní kousky. Kabelkou s nádechem exotiky je např. ItalY Helen. Jde o model z hovězí kůže s vyraženým krokodýlím vzorem. Další trendy kabelkou je třeba David Jones Charlisa s detaily v semišovém provedení v kombinaci s imitací hadí kůže. Zajímavá je i David Jones Faunia, která pro změnu propojuje imitaci hadí kůže s prvky z hladké syntetické kůže.
V módě je i kožešina, ale jen málokterá kožešinová kabelka vypadá vkusně. Výjimkou je např. kabelka ItalY Glory, která je elegantní a navíc prostorná. Jde o limitovanou edici kožených luxusních kabelek s kožešinou. Každý kousek je jedinečný originál. Budete tedy jediná, která se jím může pochlubit. Mezi kožešinové trendy kabelky patří i psaníčko Belda, které lze nosit v ruce i přes rameno. Má totiž připnutelný popruh.