• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Tajemství zvěrokruhu: Víte, která kabelka je podle hvězd pro vás ta pravá? 1

11.3.2017, 21:10

Postavení nebeských těles v den našeho narození ovlivňuje náš život v mnoha aspektech. Každé znamení zvěrokruhu má skryté predispozice např. k určitým povoláním, způsobu chování či dokonce módnímu stylu. Chcete vědět, která kabelka je pro vaše znamení ta pravá? Odhalte s námi tajemství hvězd! Dnes si představíme ideální kabelky pro ženy ve znamení berana, býka, blížence, raka, lva a panny.

Beran 

Místo nejnovějších módních trendů a modelů s pompézními dekoračními prvky upřednostněte nadčasové kabelky s jednoduchým designem. Vždyť v jednoduchosti je krása. Vy nepotřebujete designově přeplácanou kabelku, vaše osobnost je sama o sobě dostatečně výrazná a zajímavá. Navíc vaše kabelka vynikne svou barevností. Nejvíce se k vám totiž hodí kabelky v odstínech červené, žluté nebo oranžové (např. David Jones Diannah).   

Býk 

Potřebujete praktický módní doplněk, který vás nebude omezovat v pohybu. Ideální je pro vás menší crossbody kabelka (např. Delami Madolen) nebo městský batůžek (např. David Jones Nann). Z barev se vám nejvíce hodí zelená, ale sluší vám i hnědá, černá nebo šedá. Rovněž vám sluší kabelky s květinovým potiskem.

Blíženec

Vy si s univerzální kabelkou nevystačíte. Máte rádi změnu, proto jsou pro vás nejvhodnější volbou trendy kabelky a psaníčka se zajímavým designem a ozdobnými prvky. Sluší vám zvláště černo-bílé, béžové, fialové a camel kabelky. Hodí k vám např. ItalY Patricia. 

 

Rak

Nejvíce vám sluší bílá, modrá či metalická kabelka nošená na předloktí či přes rameno. Volte spíše prostornější tašky. Nejvhodnější je pro vás kabelka střední velikosti nebo shopper (např. ItalY Perla). 

Lev

Vaše ideální kabelka je ve zlaté, oranžové, žluté nebo červené barvě. Volte kabelku s výrazným designem, který upoutá pozornost (např. David Jones Orlena). Nebojte se ani extravagantních kousků. Sluší vám a dávají vyniknout vaší osobnosti. 

Panna

Hodí se k vám zelená, hnědá, modrá či metalická kabelka střední velikosti s jednoduchým designem. Volte spíše kousky s pevným dnem než pytlovité typy. Rovněž se k vám hodí aktovky (např. unisex taška Gerard Henon Edmond).