• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Tajemství zvěrokruhu: Víte, která kabelka je podle hvězd pro vás ta pravá? 2

13.3.2017, 21:42

V minulém díle jsme si představily kabelky vhodné pro ženy prvních šesti znamení zvěrokruhu. Dnes si povíme o tom, jaké kabelky se podle hvězd nejvíce hodí pro zbývající znamení Váhy, Štíra, Střelce, Kozoroha, Vodnáře a Ryby).

Váhy

Sluší vám doplňky v pastelových barvách. Nejvíce vám sluší elegantní růžová kabelka, která podtrhuje vaši ženskost (např. David Jones Caress). Hodí se k vám i jemně žlutá kabelka, díky níž se budete cítit mladistvě (např. David Jones Barbara). 

Štír

Jste svůdná, tajemná a podmanivá, proto vám nejvíce sluší kabelky černé (např. Maggio Emma) nebo v chladně metalických odstínech (např. Carine Julie). Velmi se k vám také hodí kožené kabelky s hadím nebo krokodýlím vzorem (např. David Jones Charlisa či David Jones Octavia).

Střelec

Hodí se k vám zvláště kabelky s potiskem či vyraženým vzorem (např. Ls Fashion Fifine či ItalY Heather). Z hlediska barevnosti vám sluší červená, oranžová, žlutá, modrá a zelená. Volte spíše ležérnější kabelky jako je třeba Delami Estelle či David Jones Spring. Nesluší vám totiž konzervativní a upjaté modely. Máte ráda harmonii, proto dbejte na barevné sladění kabelky s celým outfitem.

 

Kozoroh

Vybírejte si spíše kabelky ve tmavých odstínech. Zvláště vám sluší černé, hnědé a tmavě modré elegantní kousky. Rovněž se k vám hodí kabelky propojující různobarevné prvky jako třeba ItalY Harmony, David Jones Elicia nebo David Jones Joli.

Vodnář

Hodí se k vám lehce extravagantní kabelky propojující eleganci s ležérností (např. psaníčko LSE00119 nebo kabelky Delami Valiant a Delami Hedvige). Z hlediska barevnosti vám nejvíce sluší tmavě fialové odstíny, černá, bílá, stříbrná a šedá.

Ryby

Hodí se k vám kabelky s třásněmi, přívěsky a různými ozdobnými prvky (např. ItalY Isabel nebo David Jones Lela). Sluší vám prakticky každá barva, ale nejvíce vyniknete s kabelkou ve světle růžové, béžové či žluté barvě.