• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Noste eco-friendly doplňky nejen v Den Země! Které to jsou?

20.4.2017, 21:51

22.4. se již tradičně slaví Den Země. Jedná se o mezinárodní svátek upozorňující na znečišťování životního prostředí, jehož kořeny sahají do roku 1969. Tehdy s myšlenkou slavit tento svátek přišel americký senátor Gaylord Nelson. První oslava Dne Země se konala roku 1970 v USA. Z amerického národního svátku se stal záhy svátek mezinárodní.

Negativní dopady lidské činnosti na životní prostředí a stav naší planety jsou alarmující. Tuto skutečnost si uvědomuje i módní průmysl, v němž se začínají více využívat moderní technologie šetrné k životnímu prostředí. V současnosti se vyrábí jak eco-friendly čili environmentally friendly oděvy, tak i módní doplňky. Příkladem výrobce kvalitních doplňků šetrných k životnímu prostředí je třeba nizozemská značka Enrico Benetti.

Praktické a environmentally friendly doplňky pro ženy i muže 

Záleží vám na životním prostředí, a zároveň chcete praktické a stylové módní doplňky? Rozhodně nejde o nereálný požadavek. Navíc jsou dostupné v dámské i pánské variantě. Pod značkou Enrico Benetti najdete jak stylové dámské kabelky a pánské brašny, tak třeba peněženky, ledvinky či batohy.   

 

Dámské tašky a kabelky propojující design s praktičností

Toužíte-li po praktické a prostorné tašce s vkusným designem, jistě vás zaujme některá z plážových tašek Enrico Benetti. Jsou v hodné nejen na pláž, ale rovněž se hodí na nákupy jako módní shopper. Pokud hledáte zajímavou trendy dámskou kabelku, pak oceníte Enrico Benetti Leone. Tento jarní trendy model je v jedinečném provedení 2 v 1. Vnitřní kapsu totiž můžete využít i samostatně jako crossbody kabelku.  

Pánské doplňky od brašen přes aktovky po ledvinky

Muži ocení širokou nabídku praktických doplňků s jednoduchým módním designem. Ve volném čase využijete zvláště pánskou tašku Enrico Benetti 4472, tašku na doklady Enrico Benetti Jack či třeba ledvinku přes rameno Enrico Benetti Elliot. Do práce je skvělou volbou např. taška přes rameno Enrico Benetti Raynell nebo Enrico Benetti 4483. Přestože převažují spíše kousky ležérnějšího stylu, v nabídce najdete i elegantní modely jako aktovku Enrico Benetti Rodell. Jedná se o třífochový model s organizérem, který vás zaujme svým moderním designem. Aktovka se skvěle hodí na pracovní schůzky, které vyžadují reprezentativní doplňky.