• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Praktické a módní – takové jsou městské batohy

10.5.2017, 13:30

Hledáte pohodlný a praktický módní doplněk, který je zároveň módní a stylový? Nebo snad trpíte bolestí zad a pro nošení těžšího obsahu potřebujete jinou alternativu místo kabelky? V tom případě se pro vás hodí dámský městský batoh.

Do práce či do školy zvolte městský, ale do přírody outdoorový 

Městský batoh je ideální doplněk pro studentky, ale lze jej nosit nejen do školy. Využijete jej i při cestách do práce či ve volném čase. Designově jsou městské batohy přizpůsobeny městskému prostředí, nejsou tedy vhodné do přírody. Pro pěší turistiku či cykloturistiku jsou určeny outdoorové či sportovní batohy (např. značek Enrico Benetti nebo Diviley).

Městské batůžky s jemností a elegancí

Potrpíte si na elegantní a designově střízlivé módní doplňky? Máte vytříbený vkus a chcete, aby i váš městský batoh splňoval vaše nároky na stylovost? Pak vás jistě nadchne středně velký elegantní batoh Delami Gallia s trendy designem či jemně působící a designově nevtíravý David Jones Nann.

Trendy městské batůžky s moderním designem

Máte v oblibě trendy doplňky, které vynikají moderním designem? Právě takový je třeba béžový či modrý batoh MARIA C Zuria, který je ozdoben lesklými stříbrnými detaily. I když se na něm nachází ozdobné prvky, působí jemně, elegantně a nevtíravě. Jednoduchým a moderním designem bez příkras se vyznačují např. batohy David Jones Elaine nebo ItalY Bernadea.

Mladistvé a veselé městské batůžky

Chcete, aby váš batoh, působil mladistvě a vesele? V tom případě vás zaujmou batohy ve svěžích pastelových barvách (např. David Jones Olympe nebo Silvia Rosa Maycee). Moderním designem a mladistvou svěžestí se vyznačuje trendy batoh MARIA C Zuria v růžové, žluté nebo červené barvě. Vesele a rozverně působí batoh David Jones Roial, který vás zaujme svým nápaditým designem. Zajímavě totiž kombinuje dva materiály – a to textil s umělou kůží.