• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Víte, jaká sportovní taška je pro vás nejvhodnější?

16.5.2017, 21:00

Módní doplňky neplní jen estetickou funkci, ale mnohé musí být i praktické a odolné. Své o tom ví všichni sportovci a sportovkyně, pro které je kvalitní a praktická taška nezbytností. Jinou potřebují např. v zimě a jinou v létě. Kromě ročního období má na výběr vhodné tašky vliv i vykonávaný sport. Běžec potřebuje něco jiného než tenista nebo třeba cyklista. Nevíte-li si rady s výběrem sportovní tašky, máme pro vás pár skvělých tipů.

Taška pro ženy na aerobic, fitness či jógu

Ženy si u doplňků potrpí na design a nejinak je tomu u tašek na sportovní potřeby. Sportovní taška přece nemusí být nevzhledná. Chystáte se na hodinu aerobicu či fitness? Pak se vám bude hodit některá látková trendy taška (např. NEW REBELS Elbridge nebo NEW REBELS Keaton). Na jógu můžete zase vyrazit třeba s taškou Enrico Benetti Summer. Oceníte ji i v létě na koupališti nebo na pláži při dovolené u moře.

Taška pro muže do posilovny

Zvažujete, jaká pánská sportovní taška je pro vás nejvhodnější do posilovny nebo třeba na fotbalový trénink? Skvělou volbou jsou prostorné a dostatečně odolné látkové sportovní tašky. Zpravidla bývají z nepromokavého materiálu a mají design navržený pro muže. Doporučujeme vám třeba výrobky značky Diviley nebo tašku Bjorn Borg BS101503.

 

Co si vzít na tenis?

Pokud jste propadli kouzlu bílého sportu, tak oceníte tenisovou tašku Bjorn Borg BV94001. Jedná se o prostorný model, do něhož hravě uschováte svou raketu i nějaké ty další nezbytnosti. 

Doplněk na běh, turistiku či kolo

Některé sporty vyžadují speciální typ tašky. Pokud se věnujete běhu nebo cyklistice, potřebujete malý doplněk na drobnosti neomezující vás v pohybu a nezatěžující vás. Ideální volbou je třeba ledvinka (např. Diviley Clark nebo Diviley Denny). Jestliže preferujete spíše pěší turistiku nebo nordic walking, hodí se vám lehká taška s dlouhým popruhem (tzv. crossbody). Pro ženy je vhodná např. Italy Leroi, mužům doporučujeme kupříkladu Enrico Benetti Jimi. Další možností je pořízení batohu (např. dámský Silvia Rosa Maycee a pánský Diviley Paul).