• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Potěšte své nejdražší na svátek rodičů a dětí

28.5.2017, 20:07

Známým svátkem je Mezinárodní den dětí, ale nejde o jediný významný den připadající na první červen. Rovněž Světový den rodičů se slaví 1. 6. Chcete potěšit své drahé a nevíte čím? Máme pro vás pár tipů na skvělé dárky, kterými své nejbližší jistě potěšíte.

Čím potěšit teenagera?

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek potěší vaši ratolest? Dceru jistě nadchne crossbody kabelka jako třeba Delami Auberta či Silvia Rosa Adorlee. Další možností je dárek v podobě trendy městského batůžku (např. ItalY Bernadea, MARIA C Zuria nebo Delami Gallia). Milou pozorností jsou také extravagantní přívěsky na kabelku, hodinky nebo trendy peněženka – psaníčko (např. David Jones Avenelle). Vašeho syna jistě potěší sportovní taška značky Diviley, batoh Enrico Benetti Travers nebo módní taška na notebook značky Hexagona.

 

Co darovat mamce?

Uvažujete-li nad vhodným dárkem pro maminku, tak jí věnujte koženou kabelku. Jde o luxusní pozornost, kterou nejlépe vyjádříte svůj vztah k ní. Jestliže si maminka potrpí na moderní styl a trendy kousky, věnujte jí třeba kabelku ItalY Heather s vyraženým vzorem. Módní jsou rovněž kabelky ItalY Adalicia, Delami Nathalie nebo Silvia Rosa Katriane. Ze psaníček ji určitě nadchne David Jones Allyson, Delami Clare či Royal Style Madison. Pracuje-li vaše maminka v kanceláři, jistě ocení aktovku jako např. Gerard Henon Edmond nebo Hexagona 462698.

 

Jakým dárkem nadchnout tátu?

Tatínka jistě potěšíte praktickou aktovkou (např. ItalY Eliot, ItalY Brad) nebo spisovkou (např. Enrico Benetti Raynell či Gerard Henon Gaston). Skvělým dárkem je rovněž kvalitní kožená klíčenka SendiDesign KL002 nebo luxusní peněženka značky Kabea, WILD ČI BELLUGIO. Velmi milou pozorností je i kvalitní kožená etue jako třeba ItalY Lexus či ItalY Alberto. Pokud váš tatínek sportuje, tak ho jistě nadchnete sportovní taškou (třeba Bjorn Borg BS101503).