• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Kabelka umí odhalit vaši duši

7.6.2017, 21:40

Je těžké před okolím zcela utajit své povahové rysy, vlastnosti a zlozvyky. Mnohdy totiž nemusíme ani mluvit, protože za nás hovoří řeč těla. O ženě vypovídá hodně její kabelka, která dokáže odhalit duši své nositelky. Jak je to možné? Podle psychologů nevědomě vydáváte svou kabelkou určitá gesta. Dochází z vaší strany k neverbální komunikaci. Kabelkou nevyjadřujete pouze svůj vkus a životní styl, ale způsobem jejího nošení odkrýváte svou osobnost. Nevíte, co o vás jednotlivé způsoby nošení kabelky odhalují? Máme pro vás přehledný seznam významů.

Workoholičky drží kabelku za uši

Ženy nosící kabelku tímto způsobem bývají ctižádostivé. Vyznačují se kladným vztahem k práci. Budování kariéry má pro velký význam a mohou propadnout i workoholismu. Upřednostňují aktovky a praktické kabelky do ruky.  

Silná žena s kabelkou na předloktí

Pokud nosíte kabelku na předloktí, patrně si potrpíte na luxusní a trendy doplňky. Takovým kouskem se přece musíte ostatním pochlubit. Ženy preferující kabelku na předloktí mají často vysoký společenský status, jsou to silné osobnosti s vysokým sebevědomím.

 

Mladé nosí crossbody 

Nosit kabelku křížem nám uvolní obě ruce a je to pohodlné.  Crossbody nosí často mladé dívky, které jsou trochu nejisté a mají nízké sebevědomí. Kabelku křížem však preferují i ženy, které vyznávají pohodlný a ležérní styl. Nechtějí být svazovány formálností. Mnohem důležitější, než vnější vzhled je pro ně duše.

U kabelky přes rameno záleží na popruhu

Ženy nosí kabelku přes rameno dvěma způsoby, které souvisí s preferovanou délkou popruhu. Pokud upřednostňujete dlouhý popruh, jste někdy příliš důvěřivá, roztržitá a neopatrná. Jestliže jste si oblíbila kabelky s krátkým popruhem, jste praktická žena. Pokud si navíc popruh často přidržujete, máte ráda věci pod kontrolou. 

 

Osobitý styl se nosí v náručí

Vlastníte kabelku s popruhy, ale přesto ji nosíte raději v náručí? Zřejmě jste cílevědomá a upřímná. Upřednostňujete osobitý styl, který okolí nemusí vždy sdílet a chápat. Ale názor okolí vás nezajímá, jste totiž svá.