• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Potěšte své blízké na Den přátelství

23.7.2017, 22:47

Kamarádů a známých má každý nás desítky, ale skutečných přátel je minimum. Jak opravdové přátele poznáme? Bývá to ve chvílích nouze, smutku, neúspěchu. Jsou to lidé, kteří nám v obtížných situacích pomohou a neopustí nás. Chcete-li oslavit své jedinečné vztahy s přáteli, můžete tak učinit třeba 30.7. na Mezinárodní den přátelství. Tento svátek vyhlásila roku 2011 Organizace spojených národů. Myšlenka na zavedení Dne přátelství však vznikla už mnohem dříve, a to roku 1958 v Paraguay. Pokud patříte mezi šťastlivce majícího alespoň jednoho přítele, nezapomeňte ho na Mezinárodní den přátelství potěšit malou pozorností.

Jakou vybrat pozornost pro dobré přítelkyně?

Nevíte, co věnovat přítelkyním? Nemusí jít o nic velkého, velkou radost uděláte svým blízkým často i drobným dárkem (např. přívěskem na kabelku). Možností je celá řada.

Kabelka či psaníčko

Chcete-li potěšit ženu, dejte jí kabelku. Jedná se o velmi vděčný dárek. Velmi elegantní a slušivá jsou třeba psaníčka jako např. Dellami Dallas, David Jones Dubbel nebo Delami SanDiego. Prakticky založenou ženu potěšíte prostornou kabelkou (např. ItalY Sydney či ItalY Jordana).

Městský batůžek

K procházkám městem a při volnočasových aktivitách se hodí mít malý doplněk jakým je městský batoh. Svou nejlepší přítelkyni nadchnete třeba batůžkem David Jones Mini s jednoduchým designem nebo prostorným Delami Gallia.

Přívěsek na kabelku a jiné drobnosti

Součástí většího dárku nebo i samostatnou pozorností může být i nějaká drobnost. Může jít o přívěsek na kabelku (např. C1011) nebo peněženku (třeba Delami Lestiel). Mladým dámám se jistě zalíbí růžové hodinky Fashion Only.

 

Čím potěšíte své mužské přátele?

Lámete si hlavu nad tím, jakou drobností potěšíte své přátele z řad mužů? Nejvhodnější volbou bývá něco praktického (třeba brašnu, pouzdro na doklady či peněženku). Skvělým dárkem je rovněž aktovka, batoh, či sportovní taška.  

Aktovka do práce

Tradičním praktickým dárkem pro muže je pánská aktovka. Velmi elegantní je např. diplomatka ItalY Greyson z hovězí kůže. Pokud váš přítel preferuje modernější styl, zalíbí se mu aktovka Enrico Benetti Rodell.

Batoh nebo sportovní taška

Sport milujícího přítele nadchnete batohem (např. prostorným Diviley Nate) či sportovní taškou jako je třeba Diviley Ryan s jednoduchým designem. Hodit se mu bude i kvalitní ledvinka značky Diviley.