• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jsou levné kabelky opravdu levné?

15.9.2023, 16:34

Jsou levné kabelky opravdu levné? Kdy je lepší si připlatit a za co. Níže se s vámi podíváme na toto citlivé téma. Tedy na podstatu myšlenky, že levné kabelky nemusí být vždy výhodnější variantou a značka není jen důkazem luxusu a bohatství.

Chápeme, že cena mnohdy řídí naše kroky a přiznejme si, nikdo nechce utrácet peníze zbytečně. Cílem tohoto článku není poukazovat na výrobní podmínky nebo upřednostnění určitého materiálu. Chceme zde obecně sepsat výhody a nevýhody určitého směru myšlení při výběru vhodného doplňku. Berte jej jako možné doporučení stejně, jako odpovědi na otázky, se kterými jsme se již setkali.

Pro určitý okruh lidí znamenají značky prestiž a postavení ve společnosti. Mnozí z vás ale u doplňků vyhledávají konkrétní parametry a vlastnosti. Jiní se poohlížejí po praktickém kousku a značky je příliš nezajímají. Vyvstává zde otázka, proč jsou vlastně značky důležité a co se stane, když si někde přeci jen pořídím bezejmennou tašku. „Vždyť přeci nechodím po mole, ale do práce.“ Níže se s vámi podíváme na toto citlivé téma. Tedy na podstatu myšlenky, že levné kabelky nemusí být vždy výhodnější variantou a značka není jen důkazem luxusu a bohatství.

Na úvod chceme zmínit, že levná kabelka ještě neznamená nekvalitní produkt. Pouze poukazujeme na skutečnost, že kvalita a životnost produktu může být snížena oproti jiným modelům ve stejné kategorii. Pojďme se na tuto informaci podívat ze širšího hlediska.

„Proč dát přednost značce?“

Nemusí jít vždy o modely za několik tisíc korun. Každá značka má svůj styl, ale hlavně zastává určité postoje a hodnoty. Stejně, jako by měla zajistit splnění parametrů pro danou zemi (ne všude se používají stejné tabulky hodnot pro například složení barviv apod.). Pro vás je podstatné to, že pokud již máte se značkou zkušenosti, můžete vždy očekávat podobné výsledky. Stejně tak se můžete spolehnout na určitou kvalitu materiálu a jeho zpracování.

 

„Stačí mi bezejmenná kabelka, nepotřebuji značku abych se předvedla.“

S druhou částí věty plně souhlasíme. Značka neurčuje to, kým jsme. Nicméně vy si potřebujete vybrat doplněk vhodný právě k tomu, jací jste.
Potřebujete pevné uši, abyste mohli v kabelce přenášet více věcí? Poohlédněte se po kvalitním zapošití a kvalitním materiálu.
Chcete dlouhou životnost? Kůže a její impregnace je jasná volba.
Rádi udržujete trendy šatník a střídáte barvy? Koženkový doplněk je pro vás ideální nejen díky cenám, ale i díky svým různorodým designům, vzorům a odstínům. 

 

 „Nerada mrhám čas výběrem z tolika modelů.“

Právě značka vám pomůže se rychleji zorientovat. Není nic jednoduššího, než mít jednu stálou a poohlédnout se po nových modelech, když zrovna potřebujete. S prvotním výběrem vám můžeme pomoci my nebo použijte filtraci na našem e-shopu. Filtrujte podle kategorií, značek nebo barev. Vyhledat kabelky si můžete i podle nejnovějších typů, nejlevnějších produktů nebo těch nejoblíbenějších - nejprodávanějších!

 

„Potřebuji doplněk pouze na jednorázovou akci. Případně ho využiji jen párkrát a bude zabírat místo ve skříni.

V tomto případě vám doporučíme pořídit si kousek bližší vašemu stylu, který využijete častěji nebo sáhnou po kožených produktech.
Proč?
Protože syntetická kůže je spíše sezónní záležitost, která sice vydrží i delší dobu, nicméně se zde nepočítá s dlouhou životností. I při dlouhodobém skladování se vám může začít loupat nebo ztvrdne v návaznosti na okolní vlivy a popraská. Kůže oproti tomu vydrží mnohem déle. Stačí ji ošetřit voskem, aby se hydratovala.

 

Poslední výrok jsme si nechali nakonec.

 

„Nemám tolik peněz, abych si mohla kupovat značkové věci.“

Toto respektujeme. Znovu dodáváme, že značka nemusí stát hned několik tisíc korun.

Na našem e-shopu najdete kvalitní produkty za přívětivé ceny, takže si zde může vybrat každý.

 

Tímto oslím můstkem se dostáváme k původní myšlence tohoto článku. 

Jsou levné kabelky opravdu vždy levné?

Z dlouhodobého hlediska tomu tak být nemusí! Ano, bude vás stát 300 Kč, nicméně kazovost a vadné zpracování, které se brzy projeví (při otěru ztráta barvy, kazivost materiálu, použití nekvalitní kovových či plastových částí, a tak dále a tak dále ...) vás brzy donutí pořídit si jiný kousek. I když se na první pohled může zdát, že neutrácíte mnoho, může dojít k tomu, že utratíte více než u značkové kabelky, právě kvůli zakoupenému množství. Kazovost se samozřejmě může projevit všude, nicméně u značkového zboží se jedná spíše o vadný kus, kde se závada neprojevila při výrobě. Od toho je zde reklamační proces, který můžete využít.