• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Čím se řídit při výběru svatební kabelky?

23.9.2019, 10:15

Každá nevěsta touží ve svůj svatební den vypadat dokonale. Součástí svatebního outfitu jsou kromě šatů a bot i vhodné doplňky. Jedním z nich je kabelka, bez níž se žena neobejde ani na svatbě. Vybrat tu pravou svatební kabelku není snadné. Špatnou volbou doplňku totiž můžete narušit celkový dojem. Nevíte, jak svatební kabelku vybrat? Máme pro vás pár tipů, jak na to.

Malá a jemná

Svatební kabelka má doladit váš outfit, nikoliv zastínit krásu šatů a kouzlo vaší osobnosti. Zvolte proto spíše kabelku s jemným a nevtíravým designem. U doplňků se vyhněte extravaganci a pompéznosti. Středem pozornosti budete snadno i bez nich. Nejvíce obdivu mají na svatbě sklízet vaše šaty, účes, a především vy sama. Velmi důležitá je i volba správné velikosti kabelky. Na svatbu potřebujete menší taštičku místo rozměrné kabely. Ideální je elegantní mini kabelka nebo psaníčko.  

Vše by mělo ladit

Důležitá je barevná souhra mezi šaty, botami a doplňky. Neznamená to, že musí být vše stejné. Hlavní je navodit soulad a harmonii mezi jednotlivými komponenty. Pokud máte bílé šaty, zvolte kabelku v bílé či stříbrné barvě. Ke krémovým šatům se skvěle hodí béžová kabelka nebo kabelka jemně narůžovělé barvy. Máte-li šaty se zlatým zdobením, bude s nimi ladit zlatá kabelka. 

 

Svatební trendy 2019

Zajímáte-li se o nejnovější módní trendy, jistě vás zajímá, co je letos v módě. Svatebním trendem roku 2019 jsou světlejší, bohatší a odvážnější barvy (šampaňské zlato, různé odstíny zelené). Plánujete-li svatbu na podzim, nebojte se oranžových a žlutých odstínů. Stále in zůstává fialová od světlé až po tmavou. 

Tipy na svatební kabelky

Nyní vám představíme několik ideálních svatebních kabelek. K béžovým svatebním šatům se hodí např. psaníčko Michelle Moon Varia, které vyniká svou decentností a prostorností. Pokud preferujete tradiční svatbu v bílém oceníte psaníčko Michelle Moon V2097. Jestliže zvažujete svatbu v růžových odstínech, zalíbí se vám jistě pudrové Delami Chicago Fresno. K šatům se zlatým zdobením se hodí třeba Michelle Moon Chael. Ať už si vyberete jakoukoliv kabelku, měla by vás skutečně oslovit a líbit se vám. Po svatbě ji můžete nosit na různé společenské akce.