• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Hledáte výrazný elegantní styl? Zkuste značku MARIA C!

22.8.2017, 18:46

Každá žena chce vypadat co nejlépe. Proto hledá módní styl, který ji nejlépe vystihuje a podtrhuje její osobitou krásu. Vytvořit dokonalý outfit však nebývá snadné. Kromě volby správného oblečení je třeba zvolit ty pravé módní doplňky. Jestliže preferujete výrazný styl, ale zároveň toužíte po eleganci, jistě vás zaujmou kabelky MARIA C, jejichž charakteristickým znakem je spojení syntetické kůže a textilu. Mají osobité kouzlo a díky jejich originálnímu designu je na ulici rozhodně nepřehlédnete. Nejde přitom o nikterak extravagantní modely. Část kabelek je v retro stylu, jiné se vyznačují svou nadčasovostí. Kabelky MARIA C však nejsou jen pro parádu. Kromě estetické stránky bylo myšleno i na funkčnost doplňků. Pár nejzajímavějších kousků vám blíže představíme.

Praktická MARIA C Fayette

Hledáte ideální kabelku do práce a pro všední nošení? V tom případě je pro vás MARIA C Fayette ta pravá. Designově propojuje retro s moderním rázem. Hodí se k formálnějšímu business outfitu i pohodlnému casual stylu. Lze ji nosit v ruce i přes rameno. 

Nadčasová MARIA C Zuri

Toužíte po prostorné kabelce, která vás nadchne svou nadčasovostí a svůdným designem? Pak zvolte MARIA C Zuri. Je vhodná jak pro nošení do společnosti, tak ve volném čase. 

Seriózní MARIA C Delmare

Vkusná kabelka s pevným dnem. Díky elegantnímu stylu s retro nádechem s ní budete vypadat seriózně. Skvěle se proto hodí na nošení do práce.

 

Retro MARIA C Honore

Tento módní doplněk vás na první pohled zaujme svým zaobleným tvarem. Jedná se o unikátní model inspirovaný legendární Alma kabelkou. Přestože se MARIA C Honore řadí k retro kabelkám, působí nadčasově. Díky odnímatelnému popruhu ji můžete nosit nejen v ruce, ale i přes rameno.

Nápaditá MARIA C Lise

Dalším zajímavým kouskem je svěže působící MARIA C Lise. Jde o nápaditou kabelku, která vyniká svou vkusnou barevností a originální texturou. Sluší mladým dámám i zralým ženám a je vhodná pro všední nošení i pro zvláštní příležitosti.