• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Škola začíná! S jakou taškou budete in?

2.9.2017, 23:00

Prázdniny utekly jak voda a před námi je opět začátek školního roku a zimního semestru. Je proto nezbytné si pořídit potřebné pomůcky. Kromě učebnic, psacích potřeb a sešitů patří k nejzásadnějším potřebám každého studenta školní taška. Nevíte, jaká z nich je pro vás ta pravá? Máme pro vás pár tipů na školní batohy a tašky jak pro středoškoláky, tak vysokoškoláky. Jelikož dívčí a chlapecký vkus má svá specifika a v mnohém se liší, rozdělili jsme školní módní doplňky na ty pro chlapce a pro dívky.

Módní školní batůžky a kabely pro dívky

Středoškolačkám doporučujeme upřednostnit městské batůžky před kabelami. Nejvhodnější jsou pro ně modely s výrazným trendy designem, která působí lehce extravagantně. Typickým znakem těchto modelů je provokativnost, ležérnost a optimismus. Kupříkladu se jedná o jemný a svěží batoh MARIA C Zuria, třpitivý David Jones Crazy či romantický David Jones Roial. Z praktických kousků vynikajících svou prostorností vás zaujme např. batoh Delami Gallia. 
Vysokošklačky ocení zvláště praktické a elegantně vypadající kabely s moderním designem. Skvělou volbou jsou třeba kožená taška Gerard Henon Garron, prostorná aktovka a kabelka v jednom Hexagona 462698 nebo větší crossbody kabelka Carine ElGin či třeba David Jones Pars.

 

Trendy školní tašky a batohy pro chlapce

Hoši navštěvující střední školu zpravidla dávají přednost batohům před taškami. Avšak zhruba od maturitního ročníku začínají nosit spíše tašky. Tohoto trendu se pak drží i na vysoké škole. 
Jak chlapcům, tak i mladým mužům sluší nejvíce jednoduchý styl bez přebytečných ozdob. Středoškolákům sedí např. černo-šedý batoh Diviley Peter s oranžovým potiskem na přední straně nebo černý Diviley Andy zdobený stylovým žlutým potiskem. Maturantům a vysokoškolským studentům doporučujeme kožené tašky s moderním designem značek Hill Burry, Gerard Henon či SendiDesign.