• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak vybrat pánskou peněženku?

20.9.2017, 21:28

Nezbytným doplňkem každého muže je jeho peněženka. Využívají ji všichni bez ohledu na to, zda ji nosí v kapse či kabele. Jenže která peněženka je pro vás ta pravá? Připravili jsme pro vás pár tipů, jak si ji nejlépe vybrat.

Funkčnost a odolnost především

Velmi zásadní roli při výběru hraje praktičnost a trvanlivost. Peněženka musí prostě vynikat svou funkčností a odolností. Je proto nezbytné upřednostnit výrobky s pro vás nejvhodnějším uspořádáním a množstvím přihrádek. Do ideální peněženky se vejdou jak bankovky a mince, tak doklady a platební karty. Samozřejmostí je i kvalitní zpracování, které zajistí dlouhou životnost vaší peněženky. V tomto směru bývají skvělou volbou značkové výrobky, u nichž máte zaručenu garanci kvality. Doporučit lze kupříkladu peněženky značek jako Sendi Design, Delami, Wild nebo třeba Enrico Benetti.

 

Záleží i na designu

Dávno je pryč doba fádních pánských doplňků. Proč mít tuctovou a designově nudnou peněženku, kterou má kdekdo? V současnosti se můžete setkat s designově zajímavými kousky nejen u dámských, ale i u pánských peněženek. Velmi vkusné jsou peněženky z broušené kůže (např. Anuk, Metto, ItParr či Meck). Jedná se o kousky, které jsou tvořeny několika vzájemně sladěnými barvami. Působí velmi stylově a moderně. Pokud máte v oblibě sportovní design typický svou neformálností, zalíbí se vám např. látková Enrico Benetti 4500 v modré barvě nebo Enrico Benetti 14607 v olivově zelené. Za zmínku stojí také např. stylová Sendi Design 57 nebo WILD Beaufort, obě vyrobené z hovězí kůže. Milovníky mírné extravagance jistě zaujme třeba New Rebels USA. Jste-li konzervativnější, nadchne vás kupříkladu kožená Delami NoNuppi, rozkládací Delami Five, elegantní Linea 31 nebo designově jednoduchá peněženka Sendi Design 45. Všechny jmenované konzervativnější kousky se vyznačují jemným a nevtíravým vzezřením.