• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Poznejte podzimní trendy kabelky 2017

29.9.2017, 21:27

Máme tu opět podzim a spolu s ním přicházejí i nové módní trendy. Rozhodně nás nečeká žádná nuda. Pošmourné a uplakané počasí projasní zvláště červená barvav různých odstínech. Ulice oživí i kostkový vzor a třásně. Nové trendy samozřejmě zasáhnou nejen v oblasti módních outfitů, ale odrazí se i v módních doplňcích. Zajímá vás, jaké kabelky budou v podzimní sezóně in? To se dozvíte v článku.

Co je velké, to je módní

Ve světě kabelek se podzimní sezóna 2017 projeví např. převahou velkých kabelek. Co se týče rozměrů, tak nejde o přílišnou změnu. Létu totiž vládly maxi kabely. Zároveň frčely i minikabelky, které jsou od podzimu na ústupu. Trend velkých kabelek ocení každá žena, jejich výhodou je totiž prostornost a praktičnost. Doporučujeme např. středně velkou kabelku David Jones Manila ve vínovém odstínu.

Červená kam se podíváš

Z barev bude světu módy dominovat červená v široké škále odstínů. Červené prvky lze různě kombinovat a slaďovat. Skvěle vypadají třeba červené nehty s kabelkou ve stejném odstínu. Rovněž stará klasika v podobě obuvi a kabelky ve stejné barvě působí zajímavě. Svůj outfit nejlépe doplníte např. ležérní kabelkou Delami Strong či elegantní ItalY Aubine.

 

Třásně stále frčí

Už dlouhou dobu se u kabelek drží trend módních třásní. Jinak tomu nebude ani v letošní podzimní sezóně. Doporučit lze např. ležérní Delami Whip, nápaditou Dudlin Harriet nebo elegantní koženou ItalY Holly.

Nejen červená vládne módě

Přestože o letošním podzimu převládá červená, neutlačila zcela ostatní barvy do pozadí. Velmi módní je kupříkladu i šedá, bledě modrá, béžová, růžová či žlutá. Pokud tedy nepatří červené odstíny k vašim oblíbeným, z ostatních trendy barev si jistě některou vyberete. Velmi slušivá je třeba tmavě růžová kabelka David Jones Hebbi zdobená hadím vzorem nebo šedá Carine Tracie s lakovanými prvky. Skvěle budete vypadat i s béžovou Delami Youth, žlutou MARIA C Delmare či bledě modrou David Jones Trava.