• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Preferujete trendy a praktičnost? Osloví vás Delami!

8.10.2017, 21:43

Jste praktická žena, která oceňuje kvalitní doplňky za rozumnou cenu? Nebo snad patříte k milovnicím módních trendů a nadchne vás neotřelý mladistvý design? V obou případech vás zaujmou výrobky značky Delami. Jedná se jak o různé kabelky a psaníčka, tak peněženky.

Módní doplňky rozličných stylů 

Velkou předností doplňků značky Delami je skutečnost, že si mezi nimi každý najde kousek odpovídající jeho vkusu a stylu. Některé dámské kabelky a peněženky jsou jemné a elegantní, jiné vás zaujmou špetkou svůdnosti či praktičností. Převážná část sortimentu je určena ženám, ale Delami vyrábí i doplňky pro muže (peněženky a tašky). Všechny doplňky však mají jedno společné, a to jednoduchý design bez přemíry ozdobných prvků. Každý kousek je tedy designově vyvážený a vkusný. 

 

Psaníčka plná jemnosti i smyslnosti 

Hledáte-li vhodný doplněk do divadla, na ples nebo na jinou společenskou příležitost, oceníte elegantní psaníčko. Mladým dívkám sluší zvláště jemné kousky (např. pudrové Delami Phoenix s originální klopou). Ženám různého věku se hodí luxusní psaníčko s nádechem smyslnosti (třeba černé krepované Delami Aveline s odnímatelnými řetízky).

Kabelky do práce, na nákup i na procházku

Jen málokterá žena si vystačí s jedinou kabelkou. Pro každou příležitost se totiž hodí jiný kousek. Delami vytváří kabelky pro všechny příležitosti. Do práce je vhodná např. stylová Delami Florida. 
Na procházku do města či všední pochůzky oceníte třeba módní crossbody kabelku Delami Whip. Vyrážíte-li na nákup, upotřebíte prostornou tašku Delami Wide či Delami Sania.

 

Peněženky pro muže i ženy

Svou hotovost jistě rádi uložíte do pěkné a kvalitní peněženky. Mužům se zalíbí např. Delami Matt z hovězí kůže. Naopak ženy osloví třeba slušivá Delami Lestiel, která je vyrobena rovněž z hovězí kůže.

Stylové pánské tašky

Kromě peněženek si muži oblíbí také pánské tašky s moderním nevtíravým designem. Na doklady a různé drobnosti využijete např. Delami 1232. Potřebujete-li prostornější tašku, tak upotřebíte např. středně velkou Delami 8813.