• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak vyladit svůj outfit na Silvestra?

18.12.2023, 13:13

Říkate si čím letos zazáříte? Jak se obléct a sladit na najbláznivější den v roce? Pokud sledujete nejnovější trendy, víte moc dobře, co vám bude slušet a jak zaujmout. Od nás si ale nechte poradit, co u takového oblečení nesmí chybět!

Jak ukončit sezónu 2023 a vstoupit do Nového roku v tom nejlepším světle, v elegantním přitom moderním outfitu tak, aby si vás všimli?! 
Pokud budete mít doplněk od nás, máte úspěch zajištěný! 

 

Dámy to s vybíráním kabelek nemají lehké a to obzvlášť v dnešní době, kdy je jich na trhu opravdu víc než dost.
Pokud ale nechcete udělat zbytečné chyby, tašky přes rameno s dlouhýma ušima nechte doma. ✘

Tím nejlepším doplňkem, ať už máte šaty nebo kalhoty, je menší kabelka či psaníčko.
K šatům nebo krátkému kostýmu volte crossbody kabelky. Dlouhé kalhoty s košilí nebo tričkem či blůzou perfektně doladí dámské psaníčko. Nově existují crossbody kabelky, u kterých lze odejmout popruh. Nepotřebujete tak v šatníku dvě podobné kabelky, ale využijete pouze jednu a to k vícero outfitům. 

 

Tipy a triky
Pokud máte v plánu zaujmout přátele oblečením s flitry, třpytkami a kamínky bude ideální volbou kabelka stejné barvy a vzoru s řemínkovým popruhem.
Někdo má rád barvy a plánuje poslední den v roce pořádně roztočit. V takovém případě zvolte barevnou kabelku a podle detailů se pak slaďte s botami, šperky, čepicí či kloboukem a klidně i spodním prádlem.
Černá nebo bílá nebude nikdy out. U těchto doplňků si můžete zkusit začarovat a třeba je i zkombinovat. Kabelka může nést stejnou barvu jako váš dresscode - ctít barvu i doplňky - i to z vás může udělat bohyni celého večera/noci. Pokud se ale sladíte do jedné z výše zmíněných barev, jeden jediný doplněk může být jakékoliv barvy, pro kterou máte slabost. 

Nejen ženy chtějí zaujmout.

Pro muže je tento večer také důležitý. 
Zde je ovšem pro tento rok jasno. 
Ideálním pánským outfitem na jedinečný večer se stávají dlouhé látkové kalhoty s košilí a případným sakem.
Střihy těchto kousků necháme na vás, ale nezapomeňte doladit i detaily.. hodinky, šperky, boty.. a chybět by vám neměla ani elegantní crossbody taška či etue na osobní věci.
Vybírat můžete mezi stylovějšími látkovými kousky, syntetikou a nebo preciznějšími koženými modely.
My doporučujeme lehkou malou brašničku, ideálně bez klopy, s jednou či dvěma kapsami.
U mužů je to lehčí i s výběrem barvy. Ctěte barvu svého oblečení nebo pásku, hodinek a bot. V takovém případě nemůžete udělat chybu. :)

 

Vše zmíněné najdete na našem eshopu a to v nespočetném množství, v různých designech i barvách. 

Věříme, že vaše ukončení letošního roku, a vstup do roku 2024, bude jedinečné a nezapomenutelné.

Dovolte nám popřát vám, našim milým zákaznicím a zákazníkům, do Nového roku jen to nejlepší, hodně zdraví, lásky, pracovních i osobních úspěchů a dalších krásných 365 dní.

#děkujeme <3

Za celý náš tým KABEA <3