• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Chcete stylovou pánskou tašku? Zkuste Gerard Henon

24.10.2017, 14:05

Nejen ženy mají své praktické doplňky, ale zcela se bez nich neobejdou ani muži. Obdobou dámské kabelky je pro muže pánská taška. Kvalitní a elegantní taška doladí váš outfit, díky čemuž budete působit profesionálněji a seriózněji na každé obchodní schůzce či pracovní poradě. Praktický doplněk však upotřebíte nejen v práci, ale i ve volném čase, kdy se vám doklady a další nezbytnosti nevejdou do kapsy. Jenže jakou pánskou tašku vybrat? Která je ta pravá? Nadchnout vás mohou třeba doplňky francouzské značky Gerard Henon. Jedná se o dobře zavedenou značku, která působí na trhu již od roku 1946 a kromě stylových pánských tašek vyrábí i dámské doplňky. Několik jedinečných pánských doplňků značky Gerard Henon vám představíme. Jejich kvality jistě oceníte.

Seriózní Gerard Henon Bravis

Na obchodní schůzky, pracovní porady či důležitá úřední jednání potřebujete doplněk, který umocňuje dojem serióznosti. Právě taková je pánská aktovka Gerard Henon Bravis z jemné hovězí kůže. Skvěle propojuje praktičnost s elegancí. Díky přídavnému popruhu ji lze nosit i přes rameno

Gerard Henon Edmond pro každou příležitost

Tato pánská taška vás okamžitě okouzlí. Hodí se totiž pro nejrůznější příležitosti. Upotřebíte ji v práci i ve volném čase. Přestože je lehce neformální, vypadá elegantně a luxusně. Vejde se do ní i notebook o maximálních rozměrech 33 x 27 cm.

Trendy Gerard Henon Talbot

Hledáte doplněk s jednoduchým trendy designem? Vaše požadavky splňuje třeba Gerard Henon Talbot. Jde o doplněk mladistvého stylu, který je vyroben z nylonu a doladěn koženými detaily. Lze v ní nosit notebook o maximální velikosti 26 x 30 cm.

Gerard Henon Bran na drobnosti

Potřebujete menší pánskou tašku na doklady a pár nezbytností. V tom případě je pro vás Gerard Henon Bran ta pravá! Taška je vyrobena z hovězí kůže a má nastavitelný popruh. Vejde se do ní tablet o maximální velikosti 17 x 18 cm.