• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Máte doma Martina? Potěšte ho skvělým dárkem!

9.11.2017, 17:48

11. listopad je už za dveřmi. V tento den přicválá svatý Martin na bílém koni a se svými spolujmenovci svůj svátek. K významným českým nositelům tohoto jména patří např. herec Martin Dejdar, zpěvák Martin Maxa či kanoista Martin Doktor. Ze zahraničních osobností jmenujme třeba amerického bojovníka za lidská práva Martina Luthera Kinga, rakouského filosofa Martina Bubera či britského hudebníka Martina Lee Gore. Pokud máte v rodině nebo mezi svými přáteli nějakého Martina, nezapomeňte mu pogratulovat. Jistě ho mile překvapíte i malým dárkem. Nevíte, čím ho potěšit? Máme pro vás pár tipů na skvělé dárky.

Pozornost pro Martina? Rozhodně praktická a stylová.

Oproti ženám si muži potrpí na praktické dárky. To však neznamená, že by pozornost od vás měla postrádat styl. Na designu rozhodně záleží. Vhodný dárek představuje např. kvalitní peněženka, elegantní aktovka či trendy batoh. Při výběru dárku zohledněte, jaký životní styl váš Martin vyznává. Určitou roli hraje i věk a to, zda a kde pracuje nebo zda ještě studuje.

 

Kvalitní peněženka 

Patrně nejuniverzálnějším dárkem je kvalitní peněženka. Upotřebí ji totiž každý. Pokud Martin pracuje jako číšník, potěší ho prostorná kasírtaška Bellugio Basileia z hovězí kůže. Jestliže chcete obdarovat student, ocení koženou peněženku WILD Balthazar s mužným designem nebo sportovně vyhlížející látkovou peněženku Enrico Benetti 14607. Pro tatínka či dědečka se hodí zvláště luxusní Ellini Damaskenos z hovězí kůže. Milovníky trendy kousků potěší třeba peněženka Metto s jedinečným designem. Je vyrobena z broušené kůže a na první pohled zaujme propojením černého červeného a khaki prvku.

Elegantní aktovka

Pokud pracuje Martin v kanceláři, jistě ocení elegantní aktovku. Jde o dárek, který mu před šéfem i klienty dodá na serióznosti. Doporučit lze např. luxusní aktovku ItalY K11 z telecí kůže nebo Gerard Henon Bravis z jemné hovězí kůže. Jde o jedinečné kousky vhodné jako doplněk ke kvalitnímu obleku.

Batoh na túry

Holduje-li Martin pěší turistice a táboření, ocení prostorný batoh. Skvělou volbou je třeba stylový New Rebels Rebback s pevným dnem. Díky nastavitelné popruhům na bocích si lze upravit batoh podle potřeby (zúžit či zmenšit). Vyztužená záda zajišťují pohodlné nošení.