• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Luxus dostupný každé ženě? To je Silvia Rosa.

15.11.2017, 21:17

Hledáte dámský doplňek, díky němuž dodáte svému outfitu nádech luxusu? Chcete kabelku, která zdůrazní vaši ženskost, ale nezastíní vaši krásu? V tom případě vás nadchnou doplňky značky Silvia Rosa. Jedná se o italskou značku založenou roku 1978. Specifikem výrobků Silvia Rosa je elegantní design a časté dělení prostoru kabelek přepážkou. Zpravidla také bývají kombinovány lesklé materiály s kovovými prvky. Jednotlivé modely vyzařují nevtíravou krásu, přestože mají luxusní vzezření. V některých navíc nacházíme rafinovaný nádech smyslnosti. Předností kabelek Silvia Rosa je fakt, že se snaží dopřát trochu luxusu každé ženě. Koupě doplňku tedy nezruinuje vaši peněženku.

Dámou za všech okolností

Kabelky Silvia Rosa se hodí k různých společenských příležitostem. Nejvíce je upotřebíte do divadla, na ples či recepci. Avšak některé modely propojují eleganci s praktičností. Můžete si je proto vzít i do práce nebo na všední pochůzky do města. Budete tak dámou za všech okolností. Některé nejzajímavější kousky vám blíže představíme.

Seriózní Silvia Rosa Adorlee

Potřebujete-li praktickou kabelku do práce, zvolte Silvia Rosa Adorlee. Jde o doplněk s pevným dnem, jehož největšími přednostmi jsou prostornost a seriózní vzhled. Skvěle se hodí k elegantnímu business kostýmku.

 

Praktická i módní Silvia Rosa Raison

Vyrážíte-li na menší nákup či jiné všední pochůzky, oceníte model Silvia Rosa Raison. Jde o kabelku propojující praktičnost s módním designem. Lze k ní nosit neformální outfit, jemuž dodá šmrnc.

Jedinečná Silvia Rosa Katriane

Tato kabelka je ideálním doplňkem ke společenským šatům, ale hodí i k ležérnějšímu outfitu. Přestože jde o crossbody, vypadá velmi luxusně a elegantně. Na první pohled vás zaujme svým zaobleným tvarem. Velmi záleží na výběru jejího barevného provedení. Chcete-li působit jemně až romanticky, zvolte bílou variantu. Jestliže však toužíte zdůraznit svou ženskost a získat nádech rafinovanosti, upřednostněte červenou kabelku.