• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Letošní léto bude jemné a vzdušné

4.6.2024, 13:09

Letošnímu létu dominují světlé a pastelové barvy. Elegantní crossbody kabelky na procházky a do města budou pro teplé měsíce skvělým doplňkem. Omrkněte tyto kousky na našem eshopu a vyberte si z jemných odstínů ten pravý.

Červen začal deštivě, ale věříme, že to naše módní trendy nezastaví!
Slaďte vzdušnou bílou košili s látkovýma šortkama a vyberte si z velké škály crossbody kabelek ve světlých barvách

Hitem jsou jednoduché modely bez větších vzorů. Menší lehké kabelky crossbody nebo i přes rameno. 
Doplnit tyto outfity však nezapomeňte pořádnými výraznými šperky.

Obyčejný komplet nezapomeňte zvýraznit třpytivým psaníčkem nebo zářivější kabelkou. Tyto modely můžete nosit přes rameno nebo v ruce. 
Skvělým tipem je psaníčko s řetízkovým popruhem, který si lehce omotáte kolem zápěstí a kabelku tak máte v ruce.

 

Léto je vždy jednodušší s crossbody kabelkou. 
Je malá, lehká, nijak vás neomezuje při chůzi a rozhodně nezavazí v šatníku, takže jich můžete mít víc a outfity tak vylepšovat.

My vám k letošnímu létu nabídneme hned několik značek a vyzkoušených modelů, se kterými nešlápnete vedle!

Prvním tipem je krásná a momentálně nejpopulárnější dámská kabelka přes rameno, od značky Coveri - Osypa. Jde o perforovanou kabelku 2v1. Uvnitř hlavního prostoru totiž najdete menší kousek se zipem, ke kterému lze připevnit popruh. Nosit tak můžete kabelky zvlášť i dohromady.

Druhým tipem jsou jakékoliv crossbody kabelky značky Paolo Bags. Jde o syntetické kousky, celkem slušné kvality, za nízké ceny.

Třetím hitem tohoto léta se stane naše nově přidaná značka kabelek Nobo. Kvalitní a velmi elegantní a propracované kabelky z eko kůže, které Vás perfetkně vyladí v každé situaci.. do práce, do města, na procházku, ale i na rande nebo večerní posezení s přáteli či na koncert. Top design je této značce předností. 

.. a přehlídka může začít.. :)