• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Pozornost pro Mikuláše

1.12.2017, 13:37

V mnoha rodinách se dodržuje tradice obdarovat děti mikulášskou nadílkou. Ale bylo by smutné zapomenout 6.12. na samotné Mikuláše. Ačkoliv nejde o jméno s vysokou četností, jeho obliba rok od roku roste. Stále častěji tedy na Mikuláše narazíte. Zdrobněliny tohoto jména jsou např. Miky, Mikeš, Mikin či Mikulka. Znáte-li nějakého Mikuláše, potěšte ho nějakou pozorností. Jistě to ocení. Nevíte, jaký dárek vybrat? Máme pro vás pár tipů.

Aktovka pro businessmana Mikuláše

Jestliže pracuje váš Mikuláš v kanceláři, může se mu hodit kvalitní pánská aktovka. Tento doplněk jim dodá sebevědomí a zvýší jejich důvěryhodnost o očích šéfa a klientů. Doporučujeme třeba business dvoufochovou aktovku ItalY Greyson. Je vyrobena z hovězí kůže a své nositele nadchne jak elegantním designem, tak svou prostorností. Lze ji nosit v ruce a díky snímatelnému popruhu i přes rameno.

Cestovní kufr pro cestovatele Mikeše

Má váš Mikeš v oblibě cestování? V tom případě mu věnujte cestovní kufr. Nemusí jít přitom o designově fádní kousek. Skvělou volbou je kufr s motivem světových metropolí (např. David Jones France, David Jones London či David Jones New York). Pečlivě zvažte velikost kufr, kterou Mikeš nejvíce upotřebí. Nemůžete se rozhodnout, jak velké zavazadlo vybrat? V tom případě zvolte velikost M.

 

Batoh pro studenta Mikiho

Pokud Miki ještě studuje, tak jistě ocení trendy batoh. Teenagerům se zalíbí některý z designově výrazných batohů značky New Rebels. Preferuje-li sportovní styl, nadchne ho např. batoh značky Diviley nebo Enrico Benetti.

Taška pro geeka Mikulku

Je váš Mikulka zapálený fanoušek neboli geek do počítačů a informačních technologií? V tom případě mu věnujte tašku na notebook či tablet. Při vybírání zvažte nejen estetické hledisko, ale především se zaměřte na volbu správné velikosti. Zjistěte si, jak velký notebook či tablet Mikulka zhruba má. Kupříkladu na tablet o velikosti 20 x 25 cm se hodí taška Enrico Benetti Abdera. Na  notebook 13" je zase vhodná taška Hexagona Wilson.