• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Co dát blízkým k Vánocům?

12.12.2017, 16:33

Štědrý den se pomalu blíží a vy stále tápete při výběru vánočních dárků? Připravili jsme pro vás několik skvělých tipů na dárky, které vám rozhodování jistě usnadní.

Pozornost pro rodiče a prarodiče

Svou maminku i babičku jednoznačně nadchnete nadčasovou elegantní kabelkou. Skvělou volbou je např. prostorná a módní David Jones Chetona s jednoduchým designem či kožená ItalY Mattie zdobená vytlačeným květinovým vzorem. Tatínka jistě potěšíte kvalitní aktovkou (např. Gerard Henon Harman z hovězí kůže) nebo praktickou dokladovkou jako je třeba Hexagona 299176. Dědeček zase ocení koženou peněženku Bellugio Cadmus či elegantní etuji ItalY Lexus.

 

Překvapení pro partnera či partnerku

Co věnovat své drahé polovičce? Pro partnera či manžela upřednostněte praktické dárky. Vhodná je třeba ledvinka. Z klasických druhů doporučujeme třeba prostornou ledvinku Enrico Benetti Darcio. Kromě běžné varianty zapínané kolem pasu, existuje i stylová verze přes rameno (např. Enrico Benetti Elliot). Další skvělý dárek pro muže představuje cestovní kufr ve velikosti M nebo L (např. Menquite Prue). Partnerku či manželku obdarujte elegantní kabelkou. Mile ji překvapíte třeba kabelkou 2v1 od prestižní značky David Jones. Jedná se o model David Jones Dubbel poskytující ženě crossbody kabelku a psaníčko i peněženku v jednom.

Dárek pro dceru a syna

K nejnáročnějším úkolům zpravidla patří vybrat vánoční dárek svým dospívajícím ratolestem. Synovi je nejvhodnější věnovat tašku na notebook (např. Enrico Benetti 4472), batoh (např. New Rebels Restar) či sportovní tašku (např. Diviley Lenny). Dceru potěšíte trendy kabelkou (např. Delami Clara), módní peněženkou (např. Bellugio Eurussie) či stylovými přívěsky na kabelku (např. C1006). Zásadní roli hraje design vybraného dárku, který má být extravagantní nebo alespoň výrazný a ležérnějšího typu.