• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Doplňky a příslušenství ke kabelkám

10.1.2018, 22:34

Kabelka je doplněk, který vás zdobí kdykoliv, kdy někam jdete. Kabelka má tu výhodu, že ji nutně nemusíte s oblečením sladit. Pokud se vám podaří na stejnou vlnu dostat celý outfit, klidně můžete jeho jednotu pomocníkem jménem kabelka rozbít. Jak ale postupovat v opačném případě? Které doplňky ladit s kabelkou?

Pásky

Pamatujte si, že pokud nosíte pásek, měl by vždy ladit s botami nebo kabelkou. S obuví se to nepovedlo? Pak je na řadě kabelka. Sežeňte si tašku vhodné velikosti, která bude s vaším páskem v souladu. 

Boty

Staré módní pravidlo říká, že boty by měly ladit vždy s kabelkou. Dnes vám již téměř každý návrhář řekne, že jde o minulost. Už nejde o sladění tohoto dua, spíše je dobré soustředit se na celý outfit. 

Šátek 

Velmi snadno vám půjde s kabelkou sladit šátek nebo šála. Na trhu najdete nespočet různých druhů a barevných kombinací těchto doplňků. Určitě objevíte takový šátek, který jde do páru přesně s vaší kabelkou. 

Šperky

I šperky jsou dobrou volbou. Sice nejde o doplňky velkých rozměrů, bohatě však ke kombinování postačí. Pořiďte si náhrdelník, který padne k vaší kabelce. A pokud ji na chvíli odložíte, sundat případně můžete i náhrdelník. 

Klobouk 

Pokrývka hlavy může s vaší kabelkou vytvořit dokonalý pár. Vsaďte klidně na jakýkoliv druh čepice, v současné době ale v módě hrají nejvýraznější roli klobouky. Pokud chcete jít s dobou, měla byste alespoň jeden vlastnit. Teď v zimě uděláte dojem, když si obstaráte klasický baret, v létě vám jistě bude slušet klobouk s širokou krempou. 

Pokud postrádá vaše kabelka šmrnc, pokuste se jí zpestřit. Jaké doplňky nebo příslušenství obstarat, aby vypadala královsky? 

Dno

Jestliže kabelka nedrží tvar, může to být způsobeno právě jejím dnem. Obsahuje vaše kabelka pevné dno, aby se látka pod věcmi neprohýbala? Pokud ne nebo už vaše současná výztuž není fit, pořiďte si dno nové. I spodní látce, která tvoří tašku se velmi uleví. 

Pompom

Nedaří se vám kabelka s ničím sladit nebo ji zkrátka chybí šmrnc? Připněte k ní pompom. Jedná se o módní přívěsek, módní huňatou obvykle kulatou kuličku o velikosti tenisového míčku. Nemusíte zůstávat jen u kabelky. Tuto ozdobu si můžete připnout třeba i na klíče. 

Popruh ke kabelce

Stále nosíte kabelku v ruce? Pokud obsahuje poutka, pořiďte si k ní popruh. Při výběru popruhů se nemusíte držet při zemi. Jestli toužíte po troše extravagance, vyberte si popruh barevně úplně odlišný. Sladit ho můžete s kterýmkoliv kusem oblečení. To je teď velmi in. 

Kapesní držák na kabelku

Už vás nebaví neustále držet kabelku na klíně, když si užíváte kávy v restauraci? Pak je na čase pořídit si háček na kabelku. Není těžký a vejde se i do té nejmenší brašny. Spodní část háčku obsahuje gumu, který zabraňuje pohybu háčku na stole. Díky gumě háček udrží i hodně plné a těžké kabelky.