• +420 725 419 680 Po-Pá 9-15 h
  • Facebook

Jak se obléct (nejen) na Valentýna? I na kabelce záleží!

8.2.2018, 15:53

Valentýn se blíží. Českých párů, které slaví svatého Valentýna, každým rokem přibývá. Patříte k nim? Už víte, jak se v tento den vystrojíte? Jak je zvykem tohoto dne, zamilované dvojice obvykle tráví večer na slavnostním místě nebo se účastní speciální akce. Je jasné, že výjimečné místo si vyžaduje speciální oděv.

Soustřeďte se na barvy. Za valentýnské odstíny se považuje duo růžové a červené. I s černou barvou zabodujete. Svůj outfit zpestřete stříbrnými či zlatými tóny, které vám dodají šťávu.

Začněte od spodního prádla. To je důležité, v jistých chvílích možná ještě důležitější, jako oděv svrchní. Dbejte na barevné sladění prádla, zaměřte se na jeho šmrnc. Zkuste sáhnout po tajemné černé barvě nebo sexy červené. 

Oblečení vybírejte dle akce, na kterou se chystáte. Večeře si vyžaduje šaty či sukni. Tento outfit je vhodné doplnit podpatky a menším psaníčkem. Jestliže strávíte večer v kině, oblečte se do něčeho pohodlného. Co takhle úpletové šaty nebo úzké kalhoty s roztomilou košilí? V případě domácího lenošení není na škodu se též hezky obléci, abyste vyzdvihla zvláštní příležitost. Zamyslete se nad tím, v čem by vás asi nejraději partner viděl a zvolte outfit dle jeho gusta. 

Nezapomínejte ani na doplňky. Zkrášlete svůj dekolt, uši ozdobte třpytivými náušnicemi. Dobře si promyslete obuv a taky kabelku, která váš outfit dokonale dokreslí. Jaké kabelky vybrat pro tento večer? Prohlédněte si naše tipy. 

Luxusní stříbrné kamínkové psaníčko 

Na co s sebou tahat mnohé poklady. V kabelce vám bohatě postačí uschovat mobil, doklady, vaši oblíbenou rtěnku a mini parfém. Ať už se chystáte s vaším miláčkem na romantickou večeři nebo kamkoliv jinam, určitě se plánujete hezky vystrojit. Kabelka se třpytivými kamínky bude dokonalá. Kabelka má šikovné boxerské úchyty, které jsou momentálně módním hitem. Pro praktičnost obsahuje taky dva odepínací řetízky, jeden kratší pro držení v ruce a druhý delší, abyste si kabelku mohla vzít pohodlně přes rameno. Máte snad doma lepší klenot? 

Luxusní zlaté psaníčko 

Ne ke všemu se hodí stříbrné odstíny. Pokud je to váš případ, rozzařte svůj outfit zlatem. Psaníčko je uzavíratelné přes magnetický cvoček, dá se vzít do ruky i přes rameno. Je mírně větší než předchozí kamínkový produkt. Tato mini kabelka je velmi praktická a hlavně nádherná

Luxusní dámská kabelka do ruky David Jones

Pokud s sebou potřebujete přece jen více věcí, sáhněte po luxusní kabelce značky David Jones. Kabelka se opět pyšní nastavitelným popruhem a taky úchyty do ruky. Jedná se o tašku střední velikosti, takže se nemusíte bát, že by se vám do ní všechny potřebné věci nevešly. A co je nejlepší? Kabelka se drží vášnivého červeného a vínového tónu, který vám každý den připomene romantický valentýnský večer. 

Jste na valentýnskou oslavu plně připravena? Prohlédněte si naše další kabelky vhodné nejen pro svátek zamilovaných